WIN Een dikke tien van Meester Mark

WIN Een dikke tien van Meester Mark

Ik houd niet van humor. En zeker niet van humor in het onderwijs. Daarom vind ik Een dikke tien van Meester Mark helemaal niks en vind ik het vreselijk dat ik exemplaren weg moet geven. Ik reken het NIET goed. 😉 

Een dikke tien van Meester Mark

Als je de Facebookpagina van Meester Mark volgt, weet je dat hij graag grappige foutjes, fantastische antwoorden en lieve briefjes deelt. Deze bundelde hij al eerder in het boek Meester Mark rekent het goed. Een dikke tien van Meester Mark is nu het vervolg erop. En niet alleen de plaatjes die op Facebook of Instagram verschenen, er zitten ook weer nieuwe afbeeldingen in!

Bekijk ook: WIN MEESTER MARK REKENT HET GOED

Ik vind het handig dat de grappige briefjes en antwoorden geclusterd zijn onder een bepaald thema, zoals Sinterklaas. Mijn favoriet is een ellenlang papier om een verlanglijstje op te maken en dan een 1 met heel veel nullen opschrijven. Ja, als je zoveel geld had, hoefde Sint ook geen cadeaus meer voor je te kopen…

De slimheid van de kinderen vind ik ontwapenend. Heerlijk om dit boek er af en toe bij te pakken en eens goed te lachen of nog eens te zien hoe leuk kinderen zijn.

En hoera hoera, juf Ank komt ook nog in het boekje voor. Op blz. 105 word ze uitgeroepen tot hoer. Hoe dat zit? Snel zelf het boekje lezen ;).

Een dikke tien van Meester Mark

Winnen

Je maakt kans op een van de drie exemplaren van Een dikke tien van Meester Mark, die ik van uitgeverij Scriptum mag weg geven.

Wat moet je doen?

Zet hieronder in een reactie een leuke anekdote uit je praktijk, een grappige uitspraak van een van de kinderen of een grappig antwoord dat een leerling in een schrift schreef. Woensdag 28 maart maak ik de winnaar bekend.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren