Meester Mark rekent het goed

WIN Meester Mark rekent het goed

En nog een toffe winactie vandaag! Deze keer ‘gewoon’ voor Win-Woensdag. Win een van de exemplaren van Meester Mark rekent het goed. LET OP: reageren op de site. 

Meester Mark rekent het goed

Op zijn Facebook- en Instagrampagina’s laat Mark van der Werf, beter bekend als Meester Mark, de leukste kinderlogica uit de klaslokalen zien. Leerkrachten sturen dagelijks pareltjes op, die ze vinden tijdens het uitpluizen van de werkboekjes en schriften.

Lees ook: REVIEW EN WIN: MEESTER MARK GRAAFT DOOR

Meester Mark rekent het goed

In Meester Mark rekent het goed staan de beste plaatjes die Meester Mark de afgelopen jaren verzamelde. Een heleboel nieuwe, die niet eerder werden gepubliceerd, en zijn favoriete ‘gouwe ouwe’, voorzien van zijn commentaar.

Het boek laat zien hoe leerlingen en leerkrachten anno 2017 met elkaar omgaan. Veel kinderen hebben geen enkele schroom om een brutale opmerking te maken. En juffen en meesters rekenen soms de gekste antwoorden goed: creativiteit staat voorop en wordt dikwijls beloond met een grote krul.

Wat vind ik?

Wat leuk dat er een heel boek, ik vind ‘m zelfs aardig dik geworden, te maken is met alle creatieve en gekke antwoorden van de kinderen. Het is een heerlijk bladerboek. Zeker niet in een keer lezen, maar zo af en toe een bladzijde openslaan om eens ongegeneerd te lachen.

Lieve briefjes, gevatte antwoorden en tips voor de leerkrachten, je vindt het allemaal in het boek.

Meester Mark rekent het goed

Ik lig regelmatig in een deuk bij het lezen van de grappige antwoorden. Mijn favoriet zijn toch wel de lieve briefjes naar de meesters en juffen. Heerlijk om even te ontspannen van onze drukke, maar heerlijke baan.

Win

Van Scriptum mag ik drie exemplaren van Meester Mark rekent het goed weggeven.

Wat moet je doen?

Zet hieronder in een reactie een leuke anekdote of grappig nakijkwerk uit jouw eigen praktijk. Dinsdag 2 mei maak ik de winnaars bekend.