Er zijn al meer dan tien boeken verschenen over het leuke meisje Floor, voor meiden vanaf acht jaar. Je kunt het nieuwe deel, Floor trekt door, winnen. 

Floor bedenkt regels die voor haarzelf vaak goed uitkomen, zoals ‘Alle kinderen mogen hun eigen regels bedenken.’ Ze is er blij mee, want het leven is al ingewikkeld genoeg. Zeker met haar grote broer Kees in de buurt.
De boeken over Floor zijn geschreven door Marjon Hoffman. De tekeningen zijn van Georgien Overwater.

Floor trekt door

Regel 1: Als je vader de krant leest en iets vertelt over een wereldreiziger, kun je dat beter niet zelf gaan proberen!
Want voor je het weet ben je hopeloos verdwaald in een nieuwbouwwijk…
In dit splinternieuwe boek ontdekt Floor dat een geluksringetje niet altijd gelukt brengt, dat je bij het kiezen van een brillenmontuur altijd heel goed moet oppassen en dat een weddenschap met je moeder helemaal zo gek nog niet is!

Floor trekt door met kofferlabel

Wat vind ik?

Ik kende de boeken van Floor nog niet, maar wat zijn ze grappig! Zoals de bekakte mevrouw die Floor tante moet roepen waar ze helemaal geen zin in heeft of haar broer Kees die een gekke bril heeft uitgezocht. De illustraties van Georgien Overwater passen helemaal bij de schrijfstijl van Marjon Hoffman.
De verhaaltjes zijn lekker kort, zodat je het hoofdstuk met de regel makkelijk kunt voorlezen in de klas of bij het naar bed gaan. Ook heel leuk om zelf te lezen voor meiden vanaf acht jaar.

Win

Je kunt een exemplaar van Floor trekt door winnen.

Wat moet je doen?

Laat hieronder in een reactie achter voor wie je het boek wil winnen en waarom.
En like Juf Maike op Facebook.
Dinsdagavond 6 september maak ik de winnaar bekend.