507023 Kidizoom Action Cam 180 kidshot

WIN Kidizoom Action Cam 180°

Een gave winactie voor de kinderen vandaag! WIN Kidizoom Action Cam 180° Een waterdichte camera die tegen een stootje kan. En je kunt ermee vloggen!

Kidizoom Action Cam 180°

De Kidizoom Action Cam 180° is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer vijf jaar. Het is een robuuste foto- en filmcamera in één met een 1.8 inch kleuren lcd-scherm, een 180° draaibare lens voor het maken van selfies, 128MB geheugen (uit te breiden tot 32GB met Micro SD kaart), een ingebouwde oplaadbare accu, drie spelletjes en een waterdichte behuizing. Het kan dus zeker tegen een stootje.

507023 Kidizoom Action Cam 180 main

Op school of thuis

De camera kan zowel thuis als op school goed gebruikt worden. Misschien heeft je kind thuis al zin om te bloggen of actiefoto’s te maken? Je kunt werkelijk overal foto’s van maken. Van het duiken onder water, in de draaimolen in een speeltuin, de achtbaan in een pretpark of van het stunten op de fiets. Zelf stopmotion filmpjes maken kan natuurlijk ook goed met deze camera.

Lees ook: GROEPSDYNAMIEK ; FOTOGRAAF VOOR EEN WEEK!

Op school

En hoe leuk is het om de kinderen zelf foto’s en filmpjes te laten maken in de klas van waar ze mee bezig zijn. Goed om na te bespreken en leuk om aan de ouders te laten zien. Zo neem ik nog wel eens een fototoestel mee de klas in bij een feestje. Ik laat de kinderen foto’s maken die ik vervolgens op een gratis pagina zet waar de ouders bij kunnen.

Lees ook: TIPS VOOR EEN FOTOTOESTEL IN DE KLAS

Lees ook: UPDATE MYALBUM: SNEL FOTO’S DELEN

Winnen

Je kunt de Kidizoom Action Cam 180° voor op school of thuis winnen.

Wat moet je doen?

Laat hieronder in een reactie (op de site dus) weten voor wie je de camera wilt winnen en waarom.

Maandag 28 augustus maak ik de winnaar bekend. Succes!

Advies verkoopprijs: VTech Kidizoom Action Cam 180° € 59,95.
Verkoop- en productinfo: VTech Electronics Europe B.V.
tel: +31 (0) 49.545.91.11 of kijk op www.vtechnl.com.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren