WIN Kom mee naar buiten-kaarten

WIN Kom mee naar buiten-kaarten

Buitenspelen in alle seizoenen kan met de Kom mee naar buiten-kaarten. Hierin staan spelsuggesties om van buitenspelen een feestje te maken voor iedereen. Je kunt een set met Kom mee naar buiten-kaarten winnen. 

Kom mee naar buiten-kaarten

Er zitten 40 kaarten in het Kom mee naar buiten-kaarten mapje met activiteiten voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Geniet van elk seizoen met de kaarten vol openheid, creativiteit en het spelen op het eigen niveau van het kind.

Wist je dat het maken van een sneeuwsorbet helpt om te leren ruiken, proeven, voelen, praten en rekenen? En wie zou er niet nieuwsgierig worden van een zelfgemaakte regenboog?

Kom mee naar buiten-kaarten

De kaarten krijg je los, je kunt ze zelf bevestigen aan de ring. In principe beginnen de activiteiten bij de herfst, maar door de ring kun je ze ook zelf op seizoen indelen. Zo kun je het seizoen dat het is, bijvoorbeeld nu de lente, vooraan hangen. De kaarten kunnen tegen een stootje en wat regendruppels doordat ze gemaakt zijn op een dun soort plastic. Ik maakte de foto’s op wat vochtig gras, de druppels veegde ik er zo af, handig voor buiten!

Achter de activiteit, op de achterkant van de kaart, staat aan welke doelen je werkt met de kinderen.

Lees ook: FIJNE TIPS IN DE MAP BUITENSPELEN

Activiteiten

Activiteiten

Ik keek nu naar de activiteiten voor de lente. Mijn zoontje, bijna 3, is dol op slakken. Hij zal dan ook zeker geïnteresseerd zijn in de slakkenrace. Andersom verstoppertje zullen de kleuters uit mijn klas hilarisch vinden.

Wat vind ik?

Het kost even tijd om de kaarten aan de ring vast te maken, maar dan heb je ook wat! Een ideaal hulpmiddel om thuis of in de klas op te hangen en snel erbij te pakken als je naar buiten wilt gaan. Het zijn leuke activiteiten waar je maar weinig voor nodig hebt. Handig om een snelle activiteit te doen dus.

Lees meer over de kaarten op de site van Kommee

Win

Je kunt een set met kaarten winnen.

Wat moet je doen?

Laat hieronder een reactie achter met antwoord op de vraag: Hoe heet de haak waar de kaarten mee vastgehouden worden? Het antwoord kun je op de site van Kommee vinden.

Dinsdag 21 maart maak ik de winnaar bekend.

Lees ook: 13 TIPS OM HET BUITENSPELEN TE VERRIJKEN