Win nijntje verstoppertje spelen én nijntje stoelendans

Win nijntje verstoppertje spelen én nijntje stoelendans

Veel kinderen zijn fan van nijntje, zo ook onze dreumes thuis. Je kunt een leuk pakket winnen voor dreumesen en peuters: nijntje verstoppertje spelen én nijntje stoelendans.

Win nijntje verstoppertje spelen én nijntje stoelendans

nijntje verstoppertje spelen

nijntje verstoppertje spelen

nijntje verstoppertje spelen hadden wij al thuis voor onze oudste. Hij vond het leuk om mee te spelen, maar onze dreumesdochter nu vind het zo mogelijk nóg leuker om mee te spelen. Helemaal als haar grote broer nijntje voor haar verstopt.

Als je nijntje aan zet, heb je even de tijd om het konijntje te verstoppen. Vervolgens roept nijntje om de 10 seconden: “Ik ben hier!” of “Ik ben verstopt!” Je kunt er natuurlijk een spel van maken door meerdere kinderen te laten zoeken: wie is het eerst? Maar het is ook leuk voor één kind om te zoeken.

Er zitten kaartjes bij als hints om nijntje te vinden en spelregels om het voor wat oudere kinderen spannender te maken. Wij spelen eigenlijk alleen met nijntje, dat is al leuk genoeg.

Bekijk het spel hier

Nijntje_Verstoppertje_Blik+Uitstalling

nijntje stoelendans

nijntje stoelendans

nijntje stoelendans kregen we nieuw om uit te proberen. Onze dreumes werd al meteen enthousiast door de doos: “nijn!” Ze is dol op bewegen en dansen, dus dit is een leuk spel voor haar.

Je drukt op de knop van de muziekdoos en de vrolijke nijntje muziek gaat spelen. Vervolgens kun je een dansopdracht pakken van de meegeleverde kaarten. Dans op de danscirkel totdat de muziek stopt. Draai de danscirkel om waar je op staat. Wat zie je op het plaatje?

In de spelregels staan de spelletjes beschreven die je per leeftijd kunt doen. Voor onze dreumes van anderhalf is alleen dansen op de muziek al leuk genoeg. Als de muziek stopt legt ze haar vinger tegen de lippen en staat ze stil, heel grappig om te zien.

Het muziekje is de tune van de tv serie en verandert niet. Het speelt wel weer verder waar het gebleven was als je op de knop drukt.

Bekijk het spel hier. 

nijntje stoelendans

 

Win het pakket

Je kunt dus allebei de spellen winnen in een pakket! Laat hieronder (op de site dus) een reactie achter als je mee wilt doen. Maandag 2 september mail ik de winnaar.

 

nijntje verstoppertje of nijntje stoelendans; Leuke spellen voor kinderen tot 4 jaar