Win paas-Pixi's voor je hele groep

Win paas-Pixi’s voor je hele groep

Deze week niet alleen op woensdag, maar nu ook op vrijdag een leuke winactie. Je maakt kans op een voorjaars- of paas-Pixi voor alle kinderen uit je groep. 

Pixie boekjes

Pixie boekjes

Pixi’s zijn kleine prentenboekjes in kleur, 10 x 10 cm,  voor maar €0,99 per stuk. Ze zijn begonnen met drie series, die allemaal uit acht boekjes bestaan. Je kunt ze dus leuk voor een traktatie of weggeef cadeautje gebruiken.

Lees ook: WIN PIXI-BOEKEN

Series

Er zijn inmiddels vijf verschillende series: klassiek, sprookjes, pixie pret, lente & pasen en ridders & prinsessen.

Lente & Pasen

Pixi lente en Pasen

De serie Lente & Pasen is nieuw. Er zijn acht verschillende titels die natuurlijk over de lente of over Pasen gaan.

Teckel Timmie is mijn favoriet. Het gaat over een chagrijnig hondje dat altijd binnen moet blijven. Gelukkig komt er een lief meisje dat hem wel wil uitlaten. Het boekje is op rijm geschreven met korte teksten, heerlijk leesbaar. De illustraties zijn geestig. In een van de boekjes helpt Pixi zelf de paashaas, ook erg leuk!

Ridders & prinsessen

Pixi-serie_05De serie ridders & prinsessen is leuk voor jongens en meiden. Je ontdekt onder andere hoe er in de middeleeuwen op een burcht werd geleefd en je feest mee met een prinses.

In het boekje De burcht leer je van alles over hoe er op de burcht geleefd werd. Je kijkt mee met een jongen van zeven jaar die later schildknaap wordt en zo alle kneepjes van het riddervak leert. Het boekje Prinses Serafina is op rijm, vind ik altijd prettig lezen.

Win

Je maakt kans op een voorjaars- of paas-Pixi voor alle kinderen uit je groep.

Wat moet je doen?

Kijk op de site van De vier windstreken naar de serie Lente & Pasen. Laat weten wat je favoriete titel is.

Dinsdag 4 april maak ik de winnaar bekend.