Win: pakket kerntitels Kinderboekenweek

Win: pakket kerntitels Kinderboekenweek

Uitgeverij Gottmer heeft maar liefst drie kerntitels op de lijst staan voor Kinderboekenweek 2018. Twee ervan zitten in een pakket met drie boeken die ik maar liefst twee keer mag weggeven. Snap je het nog? ;) Het is in ieder geval een geweldige winactie! 

Pakket Kinderboekenweek

2 kerntitels en dan mag ik er ook nog eens twee pakketten van weggeven van Uitgeverij Gottmer, hoe tof is dat?! Het derde boek is de nieuwe Boer Boris en die is ook al zo leuk. Dat wordt kinderen of je collega’s blij maken met een goed gevulde schoolbibliotheek.

Kerntitels

Dikke Vik en vieze Lies

Dikke Vik en vieze Lies

Lies is een buitenbeentje en heeft dus niet zoveel vrienden. Vik is nieuw in het dorp en Lies kan best een vriendje gebruiken. Maar deze wil ze niet. Ze blijken iets gemeen te hebben en langzaamaan worden ze goede vrienden. Samen organiseren ze een geweldig slaapfeestje om nieuwe vrienden te maken. Dikke Vik en vieze Liesis voor kinderen vanaf 8 jaar.

De grondel en de garnaal

De grondel en de garnaal

De grondel en de garnaal gaat over vriendschappen in de dierenwereld. Een informatief boek voor kinderen vanaf  9 jaar. Vol weetjes over hoe dieren vriendschappen sluiten en verliefd worden. Maar ook over valse vrienden, want niet alle dieren zijn te vertrouwen…

Boer Boris en de olifant

Boer Boris en de olifant

Geen kerntitel, maar Boer Boris en de olifant is weer fantastisch en gaat zeker over vriendschap. Sam, het zusje van Boer Boris, vindt een olifant. Ze wil ‘m graag houden, maar dat vindt haar grote broer niet goed. Ze probeert hem overal te verstoppen: tussen de kippen, bij de varkens, maar dat gaat niet zo goed met zo’n groot beest. Zou ze haar nieuwe vriend kunnen houden?

Win

Win: pakket kerntitels Kinderboekenweek

Je maakt twee keer kans op een pakket met deze leuke titels. Reageer snel hieronder met een reactie, want zondag 30 september mail ik de twee winnaars al.