poster en muurstickers van Dick Bruna

WIN poster en muurstickers van Dick Bruna

Er was nog een kaal stuk muur boven het bed van onze peuter. Van KEK Amsterdam kregen we een mooie poster en muurstickers van Dick Bruna. Jij kunt ze ook winnen. 

KEK Amsterdam en Dick Bruna

KEK Amsterdam maakte een selectie van de leukste tekeningen van geestelijk vader Dick Bruna. Ze hebben een fantastische collectie posters en muurstickers van het beroemde konijntje en haar vriendjes. Van nijntje in haar blauwe bloemetjesjurk tot de bekende dieren uit de dierentuin.

Posters en muurstickers

WIN poster en muurstickers van Dick Bruna

 

In samenwerking met Mercis selecteerde KEK Amsterdam de mooiste illustraties van Dick Bruna voor een unieke collectie posters en muurstickers. Nijntje met haar beertje, op een schildpad en in een vliegtuig, maar ook het indiaantje, de brandweerman en de matroos: de leukste figuurtjes komen terug in deze bijzondere collectie. Pure nostalgie in de baby- of kinderkamer. De posters en stickervellen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Uniek zijn de persoonlijke naamstickers: muurstickers in extra groot formaat met de naam van je kindje erop. Bekijk ook het boek kasteel van de koning van Dick Bruna. 

Bekijk ook: PRENTENBOEK POSTER

Op de kamer

poster nijntje

Ons zoontje is dol op vliegtuigen en natuurlijk ook op nijntje. Nijntje en de vliegenier is zijn favoriete verhaal, daar was ook een poster van. Hij werd heel blij toen hij de poster zag. Ik plakte de muurstickers erom heen. Als onze peuter er nog meer wil, kan dat, we hebben nog genoeg stickers.

nijntje muurstickers

We kregen een groot vel met muurstickers van nijntje en allerlei dieren, leuk voor elk kind! Ik plakte ze op de kast tegenover zijn bed. Ze gaan heel makkelijk van het vel af en plakken snel op de ondergrond. Er kwam hier en daar een vouw in, maar die streek ik gemakkelijk weg.

Win

Je maakt kans op een poster en een vel met muurstickers (formaat 42×59 cm).

Wat moet je doen?

Zoek op de site welke poster en muurstickervel je wilt hebben. Zet dat hieronder (dus op de site) in een reactie. Dinsdagmiddag 27 december maak ik de winnaar bekend.