Win premierekaarten Casper en Emma op Safari!

Vandaag een bijzondere winactie: je kunt premierekaarten winnen voor de film Casper en Emma op Safari! 

Casper en Emma op Safari!

Vanaf 7 juli draait de nieuwe film van Just4Kids in de bioscoop: Casper en Emma op Safari! Wie kent deze twee leuke kinderen nou niet? Mijn zoontje is in ieder geval fan.

Premiere

Speciaal voor die gelegenheid is er voor kinderen met hun vader of moeder een speciale premiere op zondag 3 juli vanaf 11:00 uur in de FilmHallen in Amsterdam. Je mag je favoriete knuffel meenemen. En je kunt hier twee kaarten voor winnen!

Casper en Emma

De film

In de film Casper en Emma op safari gaan de beste vriendjes, vergezeld door hun knuffels Welpje en mevrouw Konijn, op reis naar Afrika. In Afrika helpt Emma’s moeder haar vriendin Ann die in dierenkliniek Camp Eden werkt. Intussen kijken Casper en Emma samen met hun opa en hun knuffels ernaar uit om kennis te maken met alle dieren. Ze raken bevriend met Ann’s dochter, die hen meeneemt op safari. Op hun tocht komen zij een babyleeuw tegen die ze meenemen naar de dierenkliniek. Daar blijkt het niet goed met hem te gaan, omdat hij zijn moeder mist. Vastberaden proberen Casper en Emma de moederleeuw te vinden. Tijdens deze zoektocht lopen zij tegen een hoop obstakels aan, maar maken zij ook veel nieuwe vrienden. Zal het ze uiteindelijk lukken om de moeder van het kleine leeuwtje te vinden?

Winnen

Je kunt twee kaarten winnen voor de premiere op zondag 3 juli vanaf 11:00 uur in de FilmHallen in Amsterdam. Zet hieronder in een reactie met wie je wil gaan en waarom.
Dinsdag 21 juni maak ik de winnaar bekend.