win schoonmaakbeurt

Win: schoonmaakbeurt van Helpling

Bij ons komen de voortgangsgesprekken er weer aan en veel collega’s hebben zelfs al rapportgesprekken. Bij mij betekent dat vaak een ontplofte bende in huis. Daarom kun je nu een schoonmaakbeurt van Helpling winnen! 

Oudergesprekken

Volgende week zijn de voortgangsgesprekken bij ons op school. En hoewel ik dus geen rapporten hoef te schrijven en uit te printen, bereid ik de gesprekken wel goed voor. Zeker omdat het mijn eerste keer is op de school waar ik nu werk. Dat betekent voor mij dat ik op school aardig wat uurtjes maak. Ik lees me in, bekijk nog eens wat toetsen en typ de voorbereiding in ons leerlingvolgsysteem.

Te moe om te poetsen

En dan de gesprekken zelf. Ik sta 2,5 dag voor de klas en een avond heb ik de gesprekken. Aan het begin van de week deze keer, waardoor ik aan het einde van de week waarschijnlijk te moe ben om op te ruimen en schoon te maken thuis. En zo gaat het vaak bij mij met oudergesprekken.

Sinterklaastijd

Maar ik kan me ook voorstellen dat je thuis als moeder in deze drukke tijd geen zin hebt om te poetsen. Er moeten tenslotte nog cadeautjes gekocht, schoenen gezet, pepernoten gebakken en Sinterklaasfeestjes bezocht. De kinderen zijn veranderd in stuiterballen, dus die moeten zo veel mogelijk naar buiten ;).

Schoonmaakbeurt

Gelukkig is daar Helpling. Ik vind het ideaal dat je niet meteen aan een schoonmaker vast zit. Je kunt het ook eenmalig boeken. Ben je tevreden? Dan kun je met korting dezelfde schoonmaker vragen voor elke week.

Ik schreef al eens over mijn ervaring met Helpling.

Win

Je kunt eenmalig een schoonmaakbeurt van Helpling voor 3 uur winnen!

Wat moet je doen?

Schrijf hieronder in een reactie waar jij het meeste hekel aan hebt in de huishouding.

Dinsdag 29 november maak ik de winnaar bekend.

Banner gesponsord blog

Uitgelichte foto:  Shutterstock