win spellenpakket

WIN: Spellenpakket

Een week lang zonder beeldscherm, zoals Tanja Jess, dat zou ik niet kunnen. Maar ik daag jullie wel uit om er wat in te minderen. Want wat is er nou leuker dan spelletjes spelen in deze Sinterklaastijd? WIN: Spellenpakket. Heb je gelijk een leuk Sinterklaascadeau ;). 

Slaapproblemen

Onlangs publiceerde de Universiteit van Utrecht een onderzoek waaruit bleek dat 1 op de 10 jongens tussen 12 en 15 jaar gameverslaafd is. De Telegraaf meldde dat alleen al in Twente 200 jongeren per jaar ernstige slaapproblemen ontwikkelen door nachtelijk social media gebruik. 

Vlog Tanja Jess

Tanja Jess is met een vlog begonnen over haar leven. Ze startte met een week digitale detox naar aanleiding van de nieuwsberichten. Het viel haar zwaar, maar gelukkig kreeg ze een leuk spellenpakket van Jumbo. In de vlog zie je het Stratego spel dat is genomineerd voor speelgoed van het jaar 2016. En die kun je winnen in een spellenpakket!

Spellenpakket

spellenpakket

Ik kreeg het spellenpakket van Jumbo dat jij ook kunt winnen!

Stratego Pirates!

Stratego Pirates is een leuk spel voor kinderen vanaf 5 jaar en speel je met zijn tweeën. Het is mooi vorm gegeven met echte piratenschepen. Net als bij de originele stratego moet je de vlag zien te veroveren. Maar nu heb je kanonnen, bommen, piraten en goud tot je beschikking. Enter het schip en verover de vlag!
Fantastisch dat je ook echt kunt schieten met het kanon. Vooral een hit bij jongens denk ik.

Mens erger je niet

Wie kent het spel Mens erger je niet – niet? ;) Uren kon ik dit spelen als kind. Officieel is het vanaf 6 jaar, maar ik vind dat je het juist ook met jongere kinderen kunt spelen. Heel goed voor hun getalbegrip en het leren tellen! Het moet zeker te doen zijn als ze met een dobbelsteen mogen gooien in plaats van twee.

Emotify

Emotify is meer voor de grote kinderen. Je speelt dit spel in teams. Je start met tien emoticon kaartjes (heerlijk actueel). Om de beurt draait een speler aan de draaischijf waarmee de categorie wordt bepaald. De categorien zijn: vrije tijd, personen, plaatsen, acties, merken of vrienden. De spelers mogen binnen de categorie zelf weten welk antwoord ze willen uitbeelden. Ze kunnen daar de beschikbare emoticons voor gebruiken. Een hilarisch spel dat ik nog vaak met mijn familie ga spelen.

Win

Maak kans op het spellenpakket van Jumbo!

Wat moet je doen?

Zet hieronder in een reactie met wie je de spellen gaat spelen en wanneer. Dinsdag 22 november maak ik de winnaar bekend.