Wireless JBL Junior Hoofdtelefoon

WIN Wireless JBL Junior Hoofdtelefoon

Onze zoon is dol op muziek luisteren. Maar na tig keer Jokie en Jet heb ik het wel gehoord. De Wireless JBL Junior Hoofdtelefoon is een uitkomst en jij kunt er ook een winnen! Handig voor thuis of in de klas. 

Wireless JBL Junior Hoofdtelefoon

Wireless JBL Junior Hoofdtelefoon

JBL’s eerste kids koptelefoon, de JBL Jr, is speciaal ontwikkeld voor kinderen tussen de drie en tien jaar. Het geeft een mooi geluid, maar heeft ook nog eens een goede begrenzing, zodat de muziek niet te hard kan. De speciale oorkussens schermen de oren af van omgevingsgeluid, er komt dus geen lawaai doorheen. Bij kinderen staat veiligheid voorop: de koptelefoon komt tegemoet aan alle opgestelde richtlijnen door de World Health Organization.

De hoofdband is zo afgesteld dat het goed te gebruiken is voor jonge kinderen. Je kunt het groter maken, zodat oudere kinderen ook goed kunnen genieten met deze koptelefoon.

De stoere JBL Jr komt in de hippe kleuren Punky Pink, Rocker Blue en Tropic Teal. Er zijn twee varianten, een met AUX kabel en een draadloos exemplaar. In de doos zitten leuke stickers, zodat de kinderen er een persoonlijk fashion item van kunnen maken.

Verkoopprijs en kleuren
€49,59 – draadloze variant (JBL JR300BT), verkrijgbaar in de kleuren: Punky Pink, Rocker Blue en Tropic Teal.
€24,99 – variant met AUX kabel (JBL JR300), verkrijgbaar in de kleuren: Ice Blue en Spider Red.

WIN Wireless JBL Junior Hoofdtelefoon

Wireless JBL Junior Hoofdtelefoon

Wij kregen de wireless variant en die kun je ook winnen! Ik vind het echt ideaal dat de hoofdtelefoon via bluetooth kan. Die van onze peuter sluiten we regelmatig aan op onze telefoon, zo zit je niet met vervelende draadjes en kunnen we onze telefoon ook ondertussen nog gebruiken. Onze zoon kan de hele kamer doorlopen en toch van zijn muziek genieten. Het liefste zit hij in zijn leunstoel enkel te luisteren en hebben wij rust, stilte en de handen vrij om iets voor onszelf te doen.

Ook voor in de klas is het ideaal om aan te sluiten op een tablet tijdens het werken of om de kinderen luisterboeken te laten luisteren.

Ik mag een roze exemplaar weggeven.

Wat moet je doen?

Laat hieronder in een reactie weten voor wie je de hoofdtelefoon wilt winnen en waarom. Dinsdag 6 februari maak ik de winnaar bekend.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren