Winactie De vreselijke tweeling

De vreselijke tweeling van Jozua Douglas is getipt voor de Kinderjury! En om zeker te weten dat je daarop moet stemmen, kun je hier een van de drie exemplaren winnen. Doe dus snel mee met de winactie De vreselijke tweeling. 

Win De vreselijke tweeling
De vreselijke tweeling is een ontzettend grappig boek over een tweeling dat het liefst de hele dag grappen uit haalt. Hun moeder is hier niet zo blij mee. Zij is ontzettend bang voor viezigheid en enge ziektes. Ze gruwelt van de grappen van de tweeling. Max en Lot vinden de grappen wel mee vallen. Tot dat er op een dag iets mis gaat als Max een toverdrank bestelt.

Winactie De vreselijke tweeling

Van Uitgeverij De Fontein mag ik drie exemplaren van De vreselijke tweeling weg geven.

Wat moet je doen?

In het boek draait alles om een gevaarlijk toverdrankje. Verzin je eigen toverdrankje en vertel erbij waarom je dit toverdrankje graag wilt hebben. Zet je reactie onder het Facebookbericht. Op zaterdag 25 april kiezen Jozua en ik de 3 winnaars. 

De winnaars zijn: Janneke, Josien en Ingrid, gefeliciteerd! 

Ik heb mijn man, Jozua Douglas, ook gevraagd wel toverdrankje hij graag wil uit de toverdrankjeswebshop.

Een boek schrijven kost veel tijd. Verrekte veel tijd. Met De vreselijke tweeling was ik een half jaar bezig. Dat is lang, zeker als je bedenkt dat de meeste kinderen het boek in een of twee dagen uit hebben!

Als ik een toverdrankje mocht uitkiezen, dan koos ik een drankje waarmee ik sneller kon schrijven. Ik zou wel zo snel willen schrijven als jij kan lezen! Dat is niet alleen leuk voor mij — ik zou 365 boeken per jaar schrijven — maar ook voor jou: jij zou nooit meer hoeven stoppen met lezen!

Veel succes!