Uitnodiging voor een piratenfeest

7x de leukste uitnodigingen voor kinderfeestjes

Er zijn ontelbaar leuke uitnodigingen voor kinderfeestjes te vinden. Of je zoon of dochter nu een piratenfeest of slaapfeestje organiseert, met een vrolijke uitnodiging komen de kids al in de stemming. En met een paar tips per thema wordt het feest een groot succes!

7x de leukste uitnodigingen voor kinderfeestje

1. Uitnodiging voor een piratenfeest

Uitnodiging voor een piratenfeest

Arrr! Is jouw zoon of dochter een echte boef? Vier een piratenfeest met ooglapjes, een schatkaart en een heuse schat. Op weg naar de schat beleven de piraatjes natuurlijk veel avonturen, zoals het maken van hun eigen zwaard en een piratenbingo.

2. Party in pink: uitnodigingen met roze

2. Party in pink: uitnodigingen met roze

Draagt je dochter het liefst elke dag roze kleren? Vier haar verjaardag met het thema roze! Wat dacht je van cupcakes versieren, nagels lakken en een roze uitnodiging voor het kinderfeestje? Een polaroidfoto aan het einde is een leuk aandenken.

3. Stoere uitnodigingen voor een DJ kinderfeestje!

3. Stoere uitnodigingen voor een DJ kinderfeestje!

Als je zoon een echte fan is van bekende dj’s is een stoer kinderfeestje vast iets voor hem. Regel een workshop dj’en en laat de kids hun eigen dj-tafel knutselen. Een zonnebril, koptelefoon en een stoere uitnodiging voor het kinderfeestje maken het helemaal af.

4. High tea voor hoogheidjes

4. High tea voor hoogheidjes

Een echte klassieker is het prinsessenfeest. Met een vrolijke uitnodiging voor een prinsessenfeest worden de vriendinnetjes van je dochter direct enthousiast. Laat de meiden zich verkleden in mooie jurken en maak samen met de kleine hoogheidjes een high tea.

5. Scoor met uitnodigingen voor een voetbal feestje!

5. Scoor met uitnodigingen voor een voetbal feestje!

Staat je telg elke zaterdag enthousiast op het sportveld? Nodig iedereen uit voor een voetbalfeestje met een voetbal uitnodiging. Begin het feestje met een warming up, waarna er een heuse voetbalclinic plaatsvindt. Tot slot zijn er snacks en AA-drink!

6. Uitnodiging voor een paarden kinderfeestje

6. Uitnodiging voor een paarden kinderfeestje

Maak van je dochters grote hobby een kinderfeestje! Personaliseer de uitnodiging voor het paardenfeestje met haar favoriete paard van de manege. Laat de kids paardrijden en de paarden verzorgen bij een manege in de buurt.

7. Team no sleep: gezellig slaapfeestje

7. Team no sleep: gezellig slaapfeestje

Het kost niet veel voorbereiding, maar zal je wel een nachtje slaap kosten: een slaapfeestje! Kies een uitnodiging voor een slaapfeestje met foto of met een schattige tekening. De kinderen zullen nog lang napraten over de spannende film, bergen popcorn en weinig slaap.

Kinderfeestjes uitnodigingen van Kaartje2go

Bij Kaartje2go vind je de leukste uitnodigingen voor een kinderfeestje. En wist je dat je een gratis proefdruk kunt aanvragen? Zo weet je zeker dat de uitnodiging naar wens is. Wat voor kinderfeestje geeft jouw zoon of dochter?  

Dit is een #jufmaikeadd