Wat brengt de Sint dit jaar?

Wat brengt de Sint dit jaar?

(door Suzanne) Ook bij ons thuis zijn de voorbereidingen voor pakjesavond in volle gang. Voor de kinderen blijft het nog even spannend wat de Sint dit jaar brengt, maar hier alvast een sneak preview in de schoen van onze jongste zoon. 

Verlanglijstjes

Ieder jaar worden hier met veel enthousiasme verlanglijstjes vol geplakt. Ook de oudste twee, die allebei niet meer geloven, doen vol overgave mee met deze jaarlijkse traditie.
Ieder speelgoedboek dat in de bus valt, wordt van voor tot achter in opperste concentratie doorgenomen.
Vervolgens moeten wij nog 2 exemplaren bij de opa’s en oma’s halen, zodat de kinderen ieder hun eigen boek hebben om uit te knippen.

Bekijk ook: SHOPLOG SINTERKLAAS

3x Pakjesavond 

Nadat we al cadeautjes hebben gekregen bij de ene opa en oma en bij de andere opa en oma, volgt op 5 december ook nog een pakjesavond bij ons thuis.
Kinderen krijgen vaak zoveel dat ze niet eens meer weten wat ze allemaal hebben uitgepakt. Alle opa’s en oma’s verwennen hun kleinkinderen natuurlijk graag, maar gelukkig blijft het bij ons nog redelijk binnen de perken.
Thuis krijgen de kinderen bij ons één groot cadeau en natuurlijk ook nog wat kleine cadeautjes.

Wat zit er in zijn schoentje?

Zoals gezegd krijgen de kinderen ieder jaar één groot cadeau. Iets wat op hun verlanglijstje ergens bovenaan staat.

Transformers The Last Knight Power Cube Starter Pack

Onze jongste is inmiddels al weken aan het roepen dat hij zo graag een echte Transformer zou willen. En dus krijgt hij op pakjesavond twee Transformers uit de nieuwe All Spark Tech-serie, Transformers The Last Knight. Met de All Spark Cube, die bij de Transformer zit, kun je deze echt tot leven brengen. Je plaatst de kubus in de robot en deze reageert op beweging door middel van geluiden en zinnen.
Dat zorgt zonder twijfel voor uren speelplezier!

Naast Transformers is de jongste groot fan van Paw Patrol. Een paar Marshall-sokken, een Chase-portemonnee en hij is helemaal blij.

Knutselspullen zijn hier ook niet aan te slepen en perfect om op pakjesavond in de schoen te stoppen. Een paar nieuwe stiften en een schetsboek en een grote pot strijkkralen en we kunnen weer even vooruit.

En natuurlijk blijf ik ook juf, dus krijgen de kinderen ook elk jaar iets waar ze wat van kunnen leren. Een boek, een spelletje, een wereldbol, noem maar op.

Gezinscadeau

Ieder jaar brengt de Sint ons een cadeau waar we met het hele gezin van kunnen genieten. Dat is soms een gezelschapsspel of een iets leuks om samen naartoe te gaan. Vorig jaar stond er zomaar ineens een konijnenhok in de tuin met twee konijntjes erin!
Ook dit jaar heeft de Sint weer iets leuks bedacht voor ons, maar wat dat is houden we nog even geheim…

Alvast een hele fijne Pakjesavond gewenst!

Uitgelichte foto: Shutterstock

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren