De geheimen van Winterhuis Hotel WIN

De geheimen van Winterhuis Hotel WIN

Door Suzanne. De geheimen van Winterhuis Hotel is het tweede deel van de Winterhuis Hotel Reeks. Deel 1 vonden we geweldig en dus waren we hier thuis reuze benieuwd naar deel 2. 

De geheimen van Winterhuis Hotel

In het eerste deel van Winterhuis Hotel heb je kennis kunnen maken met Elizabeth die de kerstvakantie door mag brengen in het Winterhuis Hotel. In dit boek keert Elizabeth terug naar Winterhuis, het hotel van haar grootvader. Er is een snoepkeuken, bioscoop, skibaan en een bibliotheek met duizenden boeken. Elizabeth is dol op boeken en woordspelletjes en wordt de nieuwe assistente van de bibliothecaresse, Leona. Bekijk het boek hier.

Maar Winterhuis Hotel heeft ook een duister verleden vol raadsels en geheimen. Elizabeth gaat op zoek naar de geheime deuren en gangen die zich in het hotel moeten bevinden. Vreemde gasten in het hotel zorgen ervoor dat ze op haar hoede is, maar dan blijkt ze in groot gevaar te verkeren. Gaat het Elizabeth lukken om zichzelf en het hotel waar ze zo gek op is te redden?

De geheimen van Winterhuis Hotel WIN

Wat vind ik?

Na het lezen van deel 1 was ik al betoverd door de magie van Winterhuis Hotel. Het verhaal neemt je mee in een sprookjesachtige wereld van sneeuw, bergen en het mysterieuze maanmeer. Het toverachtig spannend, niet gek dat ik dus ook vol verwachting begon aan het tweede boek.
En ook het tweede boek stelt niet teleur. Net als het eerste deel heeft ook dit boek een bijzondere kaft. Wanneer je het omslag van de kaft haalt kun je binnen in het hotel kijken.
Het boek is van begin tot einde gevuld met tovenarij en spannende momenten. Het barst van de taalgrapjes, anagrammen en raadsels. Imme Dros heeft werkelijk een fantastische vertaling van dit bijzondere boek van Ben Guterson gemaakt!
Een heerlijk boek om lekker bij weg te dromen in de kerstvakantie. En het mooiste is nog dat er ook een derde deel aankomt!

Bekijk het boek hier.

Win

Van de uitgever, Leopold, mag ik twee exemplaren van “De geheimen van Winterhuis Hotel” weggeven. Meedoen kan door hieronder een reactie achter te laten. De winnaar krijgt 20 januari een bericht.

 

Recensie kinderboek de geheimen van Winterhuis Hotel door Ben Guterson