De geschiedenis van de aarde WIN

De geschiedenis van de aarde WIN

Door Shanon. Er zijn al veel boeken geschreven over de geschiedenis van de aarde. Toch laat de visuele gids van Anna Claybourne zien dat dit ook op een andere manier kan! In de visuele gids van de oerknal tot nu komen verschillende tijdperken aan de orde.

De geschiedenis van de aarde

De geschiedenis van de aarde start met een tijdlijn: BOEM!!! 13,8-4,6 miljard jaar geleden, gevolgd door onze plek in de ruimte 4,6 miljard geleden, naar de vroege aarde 4,5-4 miljard jaar geleden om vervolgens de overgang te maken naar het begin van het leven 4 miljard-500 miljoen jaar geleden. Het ontstaan van de dinosaurussen, de opkomst van de zoogdieren, de eerste mensen, een vaste plek, steden/beschavingen en rijken, de wetenschap kunst en ontdekkingen, de industriële revolutie, technologie en de moderne tijd. Kortom dit boek neemt je mee door de gehele geschiedenis!

Klik hier om het boek te bekijken!

Een visuele gids over “alles’, vanaf de oerknal en het ontstaan van het zonnestelsel tot aan de dag van vandaag Van de oerknal en het ontstaan van de sterren via de evolutie van planten en dieren, de opkomst ondergang van dinosauriërs tot de eerste mensen, beschavingen, keizerrijken en technologie: dit ongelooflijke boek neemt je mee door de geschiedenis van… nou ja, van alles! Veertien spannende spreads nemen de lezer mee naar een wereld vol ontdekkingen. Elke fascinerende scène schetst een belangrijke ontwikkeling in het leven op aarde. Kleurrijk en mooi geïllustreerd en boordevol boeiende feiten en cijfers.

Wat vinden wij?

Wat de geschiedenis van de aarde zo ontzettend bijzonder maakt zijn de prachtige afbeeldingen die voor zich spreken. De kleine stukjes tekst zijn ondersteunend aan de afbeelding en geven de belangrijkste gegevens uit de periode weer. Prachtig vormgegeven bladzijdes waarbij de essentie uit de periode helder en doeltreffend naar voren komt. Zeer geschikt om te gebruiken voor het oudere basisschoolkind (vanaf groep 5/6)

Win!

Je maakt kans op een exemplaar het boek de geschiedenis van de aarde. Laat hieronder (op de site) een reactie achter als je mee wilt doen. Dinsdag 27 oktober mail ik de winnaar.