De Gruffalo theatervoorstelling

De Gruffalo theatervoorstelling

Vandaag gingen we (op eigen initiatief) naar De Gruffalo theatervoorstelling van Meneer Monster. We hebben zo gelachen! Echt een fantastische voorstelling voor kinderen en hun ouders!

De Gruffalo theatervoorstelling

Wie kent het boek De Gruffalo niet? Echt een klassieker die je in de kast moet hebben staan, op school en thuis. Kinderen smullen van het verhaal over de kleine muis die in het bos gevaarlijke dieren tegenkomt. Hij verzint een list om de dieren weg te jagen en dat lukt heel goed!

De voorstelling

In de voorstelling van Meneer Monster wordt het verhaal nog verder verdiept. Je leert de muis goed kennen en de dieren laten zich ook van hun grappige kant zien. Zo worden een aantal zinnen van het boek gebruikt, maar zijn de verhaallijnen nog wat langer.

Er is heel veel actie te zien in het verhaal, dus de teksten duren niet te lang. Ik heb ook zo ontzettend gelachen! Bijvoorbeeld om de slang die hard tekeer gaat op dansmuziek, omdat hij een feestje geeft waar hij de muis voor uitnodigt ;).

De Gruffalo theatervoorstelling

Leuk voor jong en oud

Ook de kinderen moeten erg lachen om de dieren. De voorstelling is zo opgebouwd dat ze in het midden van de zaal spelen en dat je eromheen zit. Je zit er echt met je neus bovenop wat het extra spannend en speciaal maakt. Leuke liedjes, veel spanning en ook veel grappig. Ik vind het ook echt geschikt vanaf 3 jaar. Daarvoor misschien net iets te spannend.

De Gruffalo theatervoorstelling

Waar te zien?

Meneer Monster speelt nog meer leuke voorstellingen, zoals Rovers en Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft. Je vindt de hele speellijst hier