Doe mee met de Relaxte-leraar-zomer-lees-bingo

Doe mee met de Relaxte-leraar-zomer-lees-bingo

Blijven lezen in de zomer alleen voor kinderen? Natuurlijk niet! Het is ook ontspannend voor jou als leraar én goed voor je kennis over (kinder)boeken. Dus sloegen Ingrid van kinderboekenjuf.nl en ik de handen ineen voor een Relaxte-leraar-zomer-lees-bingo waarmee je leuke prijzen kunt winnen!

De relaxte-leraar-zomer-lees-bingo WAT?

ACTIE AFGELOPEN

We bedachten een speciale bingo voor jou in de zomer. Om te ontspannen, het helpt je om je stress los te kunnen laten, net als andere ontspannende activiteiten en je zet verschillende onderdelen in je brein aan om je te concentreren, lees hier over onderzoek hierover. De bingo helpt ook nog eens met op de hoogte blijven van kinderboeken. Daarom staat het boek van de geweldige Naomi Smits ook op de bingo met Wie niet leest is gek om je te inspireren te blijven lezen. En ik ben ook niet gek, want mijn boek De relaxte leraar staat er natuurlijk ook op ;).

Hoe werkt de bingo?

Je vraagt de bingokaarten aan via onderstaande button. Je ontvangt een mail met een link waarbij je de bingokaarten kunt downloaden én opslaan. Het kan dat die mail in je spamt belandt.

Vervolgens kun je kiezen welke bingo je doet en hoe. Je mag nu al beginnen uiteraard, de deadline is 3 september 2023.

 1. Voor de hoofdprijs

Doe mee aan de 25 boeken leeschallenge met dus ook 25 vakjes! Lees de 25 boeken gedurende de zomer die op de kaart staan.

 1. De tweede prijs
  Doe mee aan de 9 boeken bingo en kies één bingokaart die bij jou past. We hebben bingokaarten voor de onderbouw (groep 1/2), beginnende lezers (groep 3/4), middenbouw (groep 5/6) en bovenbouw (groep 7/8). En natuurlijk ook een kaart voor alle groepen door elkaar. Je leest dus negen boeken in de zomer.
 1. De derde prijs
  Hierbij lees je één rijtje van de leeschallenge met 25 vakjes. Je leest dan dus in de zomer in totaal 5 boeken van een rijtje dat je zelf kiest.

Relaxte-leraar-zomer-lees-bingo

En dan?

Maak een keuze voor een bingokaart (en dus de bijbehorende prijs) en ga lezen! Tof als je op social media deelt dat je voor de bingo lekker aan het lezen bent. Deel het en tag ons @kinderboekenjuf.nl en @jufmaike op Instagram of Facebook.

Hou op je bingokaart de datum bij waarop je een boek uitgelezen hebt. Soms mag je een boek kiezen en staat er bijvoorbeeld ‘Een boek van deze schrijver’, dan schrijf je de titel in het vakje, zodat we kunnen zien welk boek je gelezen hebt.

Bingo? Woehoe! Goed gedaan! Stuur per e-mail naar [email protected] óf [email protected] een foto van je bingokaart en vermeld daarbij je naam. De deadline hiervoor de laatste zondag in de zomervakantie, dus 3 september 2023.

In de week van 11 september wordt de winnaar bekend gemaakt per e-mail. Ontvang je geen mail? Of je hebt niet gewonnen of onze mail staat in de spam ????

Prrrrrrrrrrrrrrijzen!

Natuurlijk is het al heel leuk om al die boeken te lezen, maar we hebben ook toffe prijzen voor je.

 1. Hoofdprijs
  Je wint de online cursussenRelaxed voor de klas w.v. €97,- en Houd meer tijd over t.w.v. €19,95 van Juf Maike t.w.v. EN je wint de online cursus Mini leeslessen van A tot Z t.w.v. €287,- van de Kinderboekenjuf.
 1. Tweede prijs

Je wint het gesigneerde boek De gelukkige leraar t.w.v. €12,95 EN je wint het gesigneerde boek Juf Naomi klapt uit de school t.w.v. €17,95 EN je wint de online masterclass mini leeslessen t.w.v. €47,-.

 1. Derde prijs
  Je wint een product uitde winkel van Kinderboekenjuf naar keuze (t.w.v. maximaal €30,-) EN je wint producten uit de winkel van juf Maike naar keuze (t.w.v. maximaal €30,-).

Onder alle inzendingen per bingo soort verloten we de prijs. Ben jij de gelukkige? Dan ontvang je in de week van 11 september 2023 een e-mail.

Mailspiratie

In de zomervakantie sturen we je wekelijks een relaxte-leraar-zomer-lees-mail. Even heerlijk ontspannen met een boekentip erbij!

Geniet van je zomervakantie en veel leesplezier!