Missie afbreken WIN

Missie afbreken WIN

Het langverwachte deel over Gozert, Luna en Ties is eindelijk daar! Ik heb het al gelezen en het is prachtig, een mooie afsluiting van de serie. Je kunt een exemplaar winnen.

Missie afbreken, het verhaal

Het eerste boek heet Gozert, maar ging eigenlijk over Ties die naar Huize Hopeloos moest, omdat hij gekke dingen deed met Gozert. Iedereen dacht dat hij verzonnen was door Ties. Dit derde deel vertelt het verhaal van Gozert (oftewel Tijs) zelf. Ties lijkt hem steeds minder nodig te hebben en dat blijkt niet goed voor Gozert. Hij ontdekt dat er meer zijn zoals hij en gaat dan op zijn eigen missie. Het derde boek over de wereld van Gozert is opnieuw een superfantastisch avontuur – dat is fantastisch met een superheldencape om – maar wel een met een schurend randje. Want Gozert moet een beslissing nemen. Hoort hij nou wel of niet bij de levende kinderen?

Bekijk het boek hier.

Missie afbreken

Over de makers

Over Pieter Koolwijk
Pieter Koolwijk vindt dat iedereen zijn fantasie moet gebruiken. En lukt dat niet, dan gebruik je toch gewoon die van hem? Dat is tenslotte waarom hij boeken schrijft – én omdat er over sommige zaken beter moet worden nagedacht. Zijn boek Gozert werd bekroond met een Gouden Griffel. Na Luna wordt het Gozert-drieluik afgesloten met Missie afbreken.

Over Linde Faas
Linde Faas studeerde cum laude af aan de kunstacademie van Breda. Ze werkt als animator van tekenfilms en als kunstenares, en internationaal als illustrator. Naast de andere boeken uit de wereld van Gozert, illustreerde zij van Pieter Koolwijk onder meer de boeken over Vlo en Stiekel en De trollen van Leif. Ook maakt zij eigen prentenboeken, waaronder het met een Bronzen Griffel bekroonde Waar is Grote Broer? en Ergens in de sneeuw.

Wat vind ik?

Heel eerlijk vind ik het eerste boek, Gozert, nog steeds het beste. Maar daarmee kwam je dan ook in het verhaal en dat was zo bijzonder! Dit boek is dan ook wel een prachtige afsluiter van de reeks en moet je zeker ook lezen. Heel bijzonder om in het “hoofd” van Tijs (Gozert) te kunnen en zijn gedachten met een superheldencape om te kunnen zien. Verder kan ik er niet veel over vertellen, je moet het ook echt zelf lezen.

Win

Ik kreeg een exemplaar van de uitgever toen ik het al zelf had gekocht, ik kon niet wachten. Daarom geef ik dat exemplaar hier weg! Laat hieronder (op de site) een reactie achter als je mee wilt doen. 20 juni mail ik de winnaar.

Bekijk het boek hier.

Er staan affiliate links in dit blog.