Dog Man: Moeders mooiste WIN

Houden de leerlingen in de klas (of je eigen kind) niet van lezen? Dan moet je echt eens Dog Man proberen. Zo leerde onze oudste van acht jaar lezen en nu leest hij zelfs de krant. Het tiende deel is uit! Win Dog Man: Moeders mooiste. 

Dog Man: Moeders mooiste WIN

Oké toegegeven, onze oudste leest Dog Man nog steeds erg graag. Maar inmiddels heeft hij zo’n boek in een uur uit denk ik haha. Het heeft veel plaatjes en weinig tekst, maar is een mooie opstap naar moeilijkere boeken als je kind niet graag leest. Ik moet ook toegeven dat ik er zelf niet veel aan vind, maar ik ben dan ook niet de doelgroep. Onze zoon blijft het geweldig vinden dus en ook in de klassen waar ik kom invallen is Dog Man heel populair. Dat begrijp ik wel met alle grappen, het is ook nog eens best spannend. Tjibbe Veldkamp heeft het vertaald. En onze zoon smulde er weervan. Bekijk ook het vergelijkbare boek Nelsson.

Bekijk het boek hier

Dog Man 10

Over het boek

Dog Man is gewond! Daarom moet hij van de dokter een speciale kap op, zodat hij niet op zijn verband kauwt. Maar nu lachen de andere agenten hem uit… Gelukkig komt Kleine Karel met een robo-tastische uitvinding.

Ondertussen maakt Karel zich op voor een tv-interview over zijn leven. Hoe werd hij ooit de gemeenste kat van de wereld? Heeft dat misschien iets te maken met zijn ouders…? Daarover gesproken: Karels vader Opa bereidt weer een nare aanval op de stad voor. En het is nog maar de vraag of de Supermaatjes hem dit keer kunnen stoppen…

Met natuurlijk weer hartstikke veel tekentips die onze oudste ook graag natekent.

Er staat een affiliate link in dit blog.

Win

Laat hieronder een reactie achter (op de site) als je mee wilt doen. 10 januari mail ik de winnaar.