Eh... juf, hoe krijg je eigenlijk kinderen? WIN

Eh… juf, hoe krijg je eigenlijk kinderen? WIN

Ze zijn er nog niet veel, boeken waarbij je een kijkje in de klas bij het PO krijgt. Ik smulde altijd van de columns van Naomi in Trouw. Nu zijn ze gebundeld in een boek met nieuwe columns erbij, heerlijk! Win een exemplaar van Eh… juf, hoe krijg je eigenlijk kinderen?

Eh… juf, hoe krijg je eigenlijk kinderen?

Naomi schrijft al een aantal jaar columns voor Juf & Meester en Trouw. Ze deelde die regelmatig op social media, zodat wij ze ook kunnen lezen. Ik deelde ze regelmatig omdat ze altijd de spijker op de kop sloeg, vol humor en herkenbare situaties uit de klas. Een selectie van de columns is nu uitgebracht in het boek Eh… juf, hoe krijg je eigenlijk kinderen? met, gelukkig, ook nieuwe columns. Want veel herkende ik nog vanuit de krant.

Altijd als ik de columns lees, zit ik ja-knikkend op de bank: zo is het! Naomi heeft de gave om precies te verwoorden hoe ik ook over het onderwijs denk en in het vak sta. De columns zijn een mix van herkenbare situaties in de klas, grappige uitspraken, maar ook de pijnpunten uit het onderwijs, zoals het lerarentekort en natuurlijk de coronacrisis.

Bekijk het boek hier.

Je leest het in een ruk uit

Ik vond het heerlijk om dit boek nog even voor het slapen gaan te lezen. Een column lezen en dan naar bed. Maar regelmatig las ik meerdere columns achter elkaar, omdat ze gewoon te leuk waren. Tijdens de columns die ik nog niet gelezen had, moest ik wel het hardste lachen. De schrijfstijl van Naomi is zo fantastisch, je ziet het gewoon voor je. Het is een heerlijke baan, leerkracht zijn, maar er zijn ook zorgen over de toekomst. Naomi legt dit op een fantastische manier vast in haar colums, dus lees dit boek!

Eh... juf

Ik vond het ook heel tof om een quote aan te mogen leveren voor achterop het boek :).

Bekijk het boek hier.

WIN!

Je maakt kans op een exemplaar van het boek Eh… juf, hoe krijg je eigenlijk kinderen? Laat hieronder (op de site) een reactie achter als je mee wilt doen. 30 maart mail ik de winnaar.