Even voorstellen: Edith

Edith is arbeid- en organisatieadviseur, ze hoopt ons tips te kunnen geven om de werkdruk de baas te zijn.  Ze woont in het Noord Brabantse Uden samen met haar man en twee lieve dochters van 8 en 6 en zal daar ook zeker over schrijven. Ze stelt zichzelf voor. 

Werk

Al ruim elf jaar werk ik als zelfstandig Arbeid- en Organisatieadviseur. Ik houd mij veel bezig met werkdruk, verzuimmanagement, duurzame inzetbaarheid. Maar ook met loopbaancoaching en presentatietrainingen. De mens in zijn kracht zetten binnen zijn of haar werk zodat zowel de werkgever als de werknemer er blij van worden, dat is wat mij met name energie geeft.

Mijn nieuwste ‘kindje’: de training “Kloppend presenteren – vertel je verhaal met plezier”. Dit omdat ik zie dat er zoveel mensen een prachtig verhaal te vertellen hebben maar door angst of onzekerheid soms zo slecht uit hun woorden komen.

Vrije tijd

Iets anders wat mij energie geeft is schrijven: spelen met woorden en spelen met zinnen. Lezers boeien en inspireren maar ook laten glimlachen. Schrijven vanuit het hart. Ik vind het erg leuk dat ik dat nu ook voor juf Maike mag doen.

Zoals hierboven omschreven ben ik zelf geen juf. Ik zou het ook niet willen en niet kunnen. Ik ben veel te ongeduldig. Maar ik ben wel een enthousiaste mama, met veel respect voor de juffen en meesters op de school van onze dochters: zoveel verschillende snoetjes, zoveel verschillende ouders, zoveel werk te doen en toch zo enthousiast op de meeste dagen. Ik vind het leuk om daar zo af en toe wat over te schrijven, over hoe ik het ervaar (niet als luizenmoeder maar als klassenmoeder, leesmoeder, rij-moeder…..) en over de ervaringen in mijn werk.

In mijn vrije tijd ga ik graag naar het voetbalstadion om mijn club aan te moedigen en ga ik graag een winkelen. Samen met de kinderen probeer ik zoveel mogelijk te leren over de wereld om ons heen. We zijn geen wereldreizigers maar Nederland en Europa willen we graag ontdekken: van pretparken tot natuurgebieden, van bloemenpluktuinen tot kastelen, van restaurantjes tot steden. Heerlijk. Maar ook samen taarten bakken, koken, boeken lezen, film kijken in de bioscoop. Gelukkig zijn de meiden enthousiast te krijgen voor veel dingen.

We hoeven niet perse van huis om te genieten: ook thuis genieten we volop! We wonen in een huis met een tuin en een stukje weiland: schapen, geiten, kippen, cavia’s en konijnen leven daar samen met ons. Met name in de lente als de jonge diertjes geboren worden blijven we ons verwonderen.

Ik hoop dat ik jullie af en toe kan laten glimlachen bij serieuze en minder serieuze onderwerpen!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren