Win een mega groot boekenpakket

FEEST op jufmaike.nl Win een mega groot boekenpakket

Het is FEEST op jufmaike.nl! We hebben iets te vieren. De site bestaat 5 jaar, een jubileum. Dit weekend tikte ik de 10.000 volgers aan op Facebook en ik ben bijna jarig (1 februari). Omdat ik zo blij ben met jullie als volgers, heb ik een superleuk cadeau voor jullie geregeld. Win een mega groot boekenpakket

Win een mega groot boekenpakket

En als ik mega groot zeg, bedoel ik ook echt groot. Ik heb nog nooit zoveel boeken tegelijkertijd mogen weggeven. Met grote dank aan de uitgevers die dit mogelijk hebben gemaakt: De Vier Windstreken, Clavis, De Fontein en Gottmer. En stiekem ben ik wel een beetje jaloers, want veel van deze titels heb ik zelf nog niet.

Het pakket

Win een mega groot boekenpakket

De boeken in het pakket zijn voor verschillende leeftijden. Fantastisch voor je schoolbibliotheek, voor je kinderen of om weg te geven als cadeautje.

Clavis

Win een mega groot boekenpakket Clavis

Van Clavis zitten de volgende boeken in het pakket:

 1. Jack de ruimteridder van Martine Glaser en Wilma van den Bosch. Over een opvliegend jongetje van 9 jaar dat graag rustiger wil worden.
 2. Hiep hiep hoera van Margreet Schouwenaar en Veronica Nahmias. 18 vrolijke voorleesverhalen over een leuk kleutermeisje.
 3. Met opa is het feest van Stefan Boonen en Marja Meijer. Een leuk prentenboek over de bekende vergeetachtige opa.
 4. Papa, waar ben je? Van Pimm van Hest en Mylo Freeman. Een lief prentenboek over de band tussen een meisje en haar vader.
 5. Heks Kweetal van Patricia David en Nynke Talsma. Een voorleesbundel over de heksen Kweetal, Wormpa en Valsefie vanaf 5 jaar.
 6. De gekke winkel van Natalie Quintart en Philippe Goossens. Een bijzonder verhaal met een boodschap over het milieu vanaf 5 jaar.

De Vier Windstreken

Boeken De Vier Windstreken

Van De Vier Windstreken ontving ik:

 1. Mijn eerste woorden met meer dan 80 geïllustreerde alledaagse voorwerpen.
 2. De knotsgekke avonturen van Opa Smoezel van Edhard Dietl. Een leuk prentenboek waarin Opa Smoezel zijn doldwaze avonturen vertelt aan zijn smoezelkleinkinderen.
 3. Armstrong van Torben Kuhlmann. Een uitgebreid en dik prentenboek over een muis die astronaut wil worden. Ook leuk voor kinderen van 6,7 en 8 jaar.

Lees ook: BOEK ‘DE SMOEZELS EN DE NIEUWE OPPAS’

De Fontein

boeken De Fontein

Van De Fontein kreeg ik:

 1. Aan het werk van Steve Light. Een geluidenboek waarin de machines toffe geluiden maken. (Onze peuter vindt het boek fantastisch).
 2. Ieorg Idur van onze favoriete schrijver Roald Dahl. Meneer Hoppe is al jaren stiekem verliefd op zijn onderbuurvrouw. Hij bedenkt een plan om haar schildpad te laten groeien.

Gottmer

Gottmer boek

Gottmer stuurde me het boek die leest. Een leuk letterboek voor kinderen vanaf 4 jaar om de klanken te leren.

Win

Maar liefst 12 boeken in het pakket! Ik verstuur het in een keer (dat wordt nog wat ;)).

Wat moet je doen?

Laat een felicitatie achter op de site. Let op: onder dit bericht en dus niet op Facebook. That’s it! Meer hoef je niet te doen. Dinsdag 17 januari maak ik de winnaar bekend.

Ik kan alvast verklappen dat er nog meer leuke winacties aankomen, dus houd de site in de gaten.

Gerelateerde berichten