Hey Baby 3 WIN

Hey Baby 3 WIN

Door Ingrid. Hey Baby zijn bladerboeken die vol staan met ideeën waar je met weinig voorbereiding mee aan de slag kan. Het doel is: samen plezier maken en een hechte band opbouwen. Daarnaast worden er allerlei vaardigheden geoefend en leert de peuter zijn/haar eigen lichaam steeds beter kennen. Je kunt nu deel 3 winnen met een belangrijke tip: zeg wat je doet en doe wat je zeg.

Hey Baby

Eerder schreef Maike een blog over Hey Baby en inmiddels zijn deel 2 en 3 ook verschenen. Hierdoor kun je met jouw kind tot 3 jaar heerlijk aan de slag met allerlei fijne spelletjes en bewegingen. Na 4 pagina’s uitleg, tips en suggesties kun je aan de slag met tal van ideeën.

Hey Baby 2,  bekijk het hier, is een bladerboek vol met dertig-seconden spelletjes die je met je peuter samen kunt doen. Creëer een massagebed voor na een drukke dag, maak een koprol vanaf schoot, verstop je onder een doek, speel een piepklein kuikentje of probeer te ontsnappen uit een knuffel.

Hey Baby 3,  bekijk het hier, is een bladerboek vol met 40 verbindende spelletjes om je tweejarige te ondersteunen in zijn groei. Laat je peuter van je benen glijden, zing samen ‘Varen over de baren’, speel dat jullie slapen, speel een koffer na of laat je peuter naar de maan vliegen.

Wat vindt Ingrid van Hey baby 3?

 Ik vind het heel fijn dat er in de uitleg aandacht besteed wordt aan de manier van complimenten geven.

‘Met ‘wow, ik voel je benen steeds harder duwen’ kan een peuter meer dan met enkel ‘bravo!’.

Ik probeerde enkele spelletjes uit met de twee-jarige. En zoals het boek al beschreef: niet elk spelletje was voor hem geschikt. Hij vond het erg leuk om van de glijbaan te glijden, maar vond het bijvoorbeeld niks toen ik een orkaan nadeed. De tip uit het boek dat je het beste kan beginnen met spelletjes die een succes waren en daar nieuwe ideeën aan toe kan voegen is hier thuis een hele fijne waar ik graag gebruik van maak. Aan de kant, olifant is hier favoriet. Een schik dat de peuter dan heeft 😉 We kijken er naar uit om boek 2 met de jongste te gaan gebruiken.

Ik kan de Hey Baby bladerboeken aanraden aan iedereen met kleine kinderen. Heel fijn op een regenachtige dag om toch wat beweging te krijgen of juist om een zonnige dag lekker buiten in de tuin (als je bijvoorbeeld wat gras hebt).

Hey baby 3

Winactie

In samenwerking met Uitgeverij New Book Collective mogen we een exemplaar weggeven van Hey Baby 3! Dus heb jij een peuter van (bijna) 2 jaar en zou je samen wel wat inspiratie kunnen gebruiken om leuke dingen te doen samen? Laat dan een reactie achter onder dit bericht, 27 september mail ik (Maike) de winnaar.

Er staan affiliate links in dit blog.