GraviTrax Junior Starter Set My Jungle WIN

GraviTrax Junior Starter Set My Jungle WIN

Toen ik GraviTrax Junior Starter Set My Jungle op mijn Instagram liet langskomen, kreeg ik veel enthousiaste berichten. Het is dan ook tot winnaar uitgeroepen door de vakjury bij Speelgoed van het jaar in de categorie Bouw en Constructie. Geweldig voor kleuters en groep 3. Je kunt het winnen!

Speelgoed van het jaar

Eerst even over Speelgoed van het jaar 2023, want je kunt tot en met 5 november stemmen op jouw favoriet. Een vakkundige jury heeft een divers aanbod aan speelgoed en spellen uitgebreid getest en beoordeeld op hun originaliteit, veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid en speelplezier. In 17 categorieën zijn drie winnaars gekozen die met trots het keurmerk Speelgoed van het Jaar 2023 mogen dragen. Hiermee herkennen consumenten het beste en veiligste speelgoed uit het grote aanbod. Het draait dan ook om ‘Goed speelgoed’. Jij kunt de publiekswinnaar bepalen per categorie door te stemmen via www.speelgoedvanhetjaar.nl.

Je maakt dan ook kans op mooi prijzen, dus stemmen maar! Natuurlijk kijk ik ook extra naar de educatieve waarde. De komende dagen kun je drie keer een product winnen dat het keurmerk Speelgoed van het jaar 2023 mag dragen. Vandaag beginnen we met een geweldig uitgebreide knikkerbaan.

Bekijk het materiaal hier

GraviTrax Junior Starter Set My Jungle

Wellicht ken je GraviTax voor kinderen vanaf 8 jaar al. Geweldig materiaal om o.a. techniek te leren in de bovenbouw. Nu is er dus ook speciaal materiaal voor jongere kinderen, daarom ook Junior. Kinderen vanaf drie jaar kunnen met wat hulp van een volwassene zelf een geweldige knikkerbaan maken. De set bevat alles om direct te beginnen met bouwen. Er zitten allerlei elementen en dierfiguren van hout-biokunststof om aan toe te voegen voor de belevenis van de jungle. Het materiaal voelt prettig aan en is dus (deels) duurzaam gemaakt. GraviTrax Junior is een interactief kogelbaansysteem voor kinderen vanaf 3 jaar.

Onze dochter wilde er meteen mee aan de slag toen ze het zag. Ze is 5 (bijna 6) en had nog wel wat hulp nodig bij het onderstel goed neerzetten. Op het voorbeeld is het best lastig om te zien wat waar moet, dus ook te moeilijk voor haar als puzzel. Samen kwamen we al snel een heel eind! En de versieringen kon ze wel helemaal zelf erop zetten. Erna is het natuurlijk eindeloos spelen met de knikkers. Onze oudste van 9 jaar vond het ook helemaal geweldig en bedacht zélf een baan. Ook helemaal top natuurlijk. Je kunt het dus ook in de bovenbouw inzetten en de leerlingen vragen een schematische tekening te maken van hun bouwsel, zodat de jongere kinderen die weer kunnen namaken.

Bekijk het materiaal hier

Win

Je maakt kans op een exemplaar van GraviTrax Junior Starter Set My Jungle. Laat hieronder (op de site) een reactie achter als je mee wilt doen. 1 november mail ik de winnaar. En stem alvast op www.speelgoedvanhetjaar.nl

Er staat een affiliate link in dit blog.