Hallo, hallo, wie brult daar zo? WIN

Hallo, hallo, wie brult daar zo? WIN

Yes, een nieuw boek van Harmen van Straaten! Die doen het altijd goed hier thuis en op school. Voornamelijk doordat de tekst op rijm is, maar de dieren vinden ze ook heel grappig. Ik vertel je graag over de nieuwe baby 😉 Hallo, hallo, wie brult daar zo? en je kunt een exemplaar winnen.

Hallo, hallo, wie brult daar zo? WIN

Er klinkt een enorme brul door het huis. De dieren vragen zich af van wie die brul komt. Is het Leeuw, of Krokodil, of Koe, of Aap?
Allemaal vinden ze dat ze het mooiste lawaai maken en dat laten ze volop horen. Maar nee, daar komt het allemaal niet vandaan. Maar wie brult er dan wel zo?

Hallo hallo

Wat vinden wij?

De kinderen leren meteen de dierengeluiden. En doen het natuurlijk ook graag na. De boeken van Harmen van Straaten lenen zich er goed voor om na te spelen met de kinderen. Je kunt groepjes dieren maken die aan de beurt zijn om te spelen en het geluid dus te laten horen.  De illustraties zijn weer erg grappig en heerlijk om naar te kijken. Ik vind het vooral geschikt voor peuters en jonge kleuters. Die smullen van het verhaal. Met oudere kleuters speel ik het verhaal graag na, die snappen de tekst. Het einde is heel verrassend, dus dat verklap ik niet. Weer echt een topboek voor thuis of in de klas, bijvoorbeeld rond het thema dieren.

Bekijk het boek hier

Win

Je maakt kans op het boek. Zet hieronder (op de site) een reactie als je mee wilt doen. Dinsdag 15 juni mail ik de winnaar.

Er staat een affiliate link in dit blog.