Kinderen zijn dol op emoji oftewel emoticons. Ik heb een set kaartjes leerlingen voor in de klas gemaakt die je bijvoorbeeld kunt gebruiken als stoelkaartjes, kapstokkaartjes en kieskaartjes. 

Kaartjes leerlingen

Ik heb een set gemaakt met twee soorten kaartjes voor in de klas. Een set die je bijvoorbeeld in de kleuterklas kunt gebruiken als stoelkaartjes en kieskaartjes. Een een set met kleinere kaartjes die je bijvoorbeeld kunt gebruiken als kapstokkaartjes. Ze staan leuk bij de dagritmekaarten kleuters kan ik je uit ervaring vertellen ;).

Bekijk ook: VOORBEREIDING EERSTE SCHOOLWEEK

Let op!

LET OP: Ik heb er expres een Word bestand van gemaakt, zodat je de namen zelf kunt toevoegen. De kaartjes zijn alleen voor eigen gebruik in de klas. Ze mogen niet gedeeld worden op een andere website of social media, er zit copyright op. De afbeeldingen (emoji’s) mag je ook niet gebruiken, daar heb ik voor betaald en zit auteursrecht op. Je mag natuurlijk wel de link van deze pagina delen! 

Namen invullen

Je kunt gemakkelijk de namen zelf invullen. Ik koos voor het lettertype Schoolkx.new, maar ook dit kun je makkelijk aanpassen. Ik heb een paar namen ingevuld als voorbeeld, naast de afbeeldingen kun je direct verder typen.

Ook handig: LABELS NIEUW SCHOOLJAAR

Verschillende versies

Ik heb verschillende versies van de kaartjes gemaakt, zodat je eventueel kunt wisselen of wijzigen. Ook heb ik een extra set kaartjes gemaakt, voor als je meer kinderen hebt, of een plaatje wat minder leuk vindt en wilt wisselen.

Kaartjes voor in de klas

Kaartjes leerlingen groot

Stoelkaartjes

stoelkaartjes emoji 1

Stoelkaartjes 2

stoelkaartjes 2

Extra

Extra stoelkaartjes

extra stoelkaartjes

Bekijk ook: WEEKPLANNING KLEUTERS

Kaartjes leerlingen klein

Kapstokkaartjes

kapstokkaartjes 1

kapstokkaartjes 2

Extra

extra Kapstokkaartjes

extra kapstokkaartjes

Zelf kiezen

Ik liet de kinderen ook vaak zelf een plaatje kiezen. Je kunt de stoelkaartjes gebruiken om in te vullen welk plaatje de kinderen hebben gekozen. Je kunt dan de stoelen later beplakken met hun naam. Of de plaatjes van de stoelkaarten afhalen en alleen de namen invullen voor op de stoelen.

Lees ook: Alle tips  lokaal inrichten 

Kaartjes leerlingen voor in de klas

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Lees vorig bericht:
De verveelpot
Maak je eigen Verveelpot

"Mam...ik verveel me..." De eerste maandag van de vakantie en mijn kinderen weten nu al niet wat ze met hun vrije...

Sluiten