Naamstickers bestellen

Naamstickers handig of zonde? Met winactie

(Door Linda) Ik heb de naamstickers van MyNametags.nl uit mogen proberen. Ik was er in het begin wat sceptisch over. Ze zouden vast niet goed blijven plakken of na een tijdje vervagen omdat ze bijna dagelijks in de vaatwasser of wasmachine gaan. Maar niets is minder waar…ik ben er heel blij mee! Je kunt ook een set winnen! 

Naamstickers bestellen

Het bestellen via MyNametags.nl gaat kinderlijk eenvoudig. Samen met mijn twee zonen heb ik een leuk plaatje, het lettertype én een achtergrondje uitgekozen. De één koos voor iets stoers, de ander juist voor iets rustiger want ‘mam, ik ga bijna naar de bovenbouw’.

Hoe het werkt, ook in de was

Naamstickers bestellen

Ze werden binnen een paar dagen al geleverd, keurig in een envelop en met duidelijke gebruiksaanwijzing.
De oudste wilde zijn ‘labels’ niet op zijn broodtrommel of drinkbeker maar vond het prima dat ik ze (als proef) in enkele kledingstukken plakte (op het wasvoorschrift of merketiket). Ik koos voor kledingstukken die hij veel draagt, zodat ze ondertussen al lekker vaak in de was geweest zijn. En jawel… het blijft er prima opzitten. Ik zie kansen voor de aanstaande lentebivak (kamp). Vorig jaar, bij het ophalen van mijn zoon, moest ik heel wat kledingstukken uit een stapel gevonden kleding zoeken. Dit jaar zal de leiding snel weten dat het van hem is!

Op de broodtrommeNaamstickers bestellen

De jongste wilde het juist wel op zijn drinkbekers, fruitbakje, broodtrommel hebben. Hij vond het juist stoer! Deze zijn echt heel vaak in de vaatwasmachine geweest en zien er nog steeds als nieuw uit. Handig dus.

Als ik deze labels gehad had toen ze naar de kinderopvang gingen, had het me veel schilderstape gescheeld. Toen plakte ik op ieder (zelfgemaakt) bakje eten of groentehapje (biologisch, zonder toegevoegde suikers etc) een stukje schilderstape met daarop snel geschreven de naam van het kind. Het had dus veel eenvoudiger gekund.

Oftewel… blij dat ik het heb mogen uitproberen en een aanrader voor mensen met jonge kinderen of kinderen die (nog) niet kunnen aangeven dat iets van hen is.

Win

Je kunt ook een set naamstickers winnen!

Wat moet je doen?

Laat me hieronder in een reactie weten waar je de naamstickers op wilt plakken en win een set. Dinsdag 11 april maak ik de winnaar bekend.