Nieuwjaarswens leerlingen

Nieuwjaarswens leerlingen

Door Sharona. Het nieuwe jaar is weer gestart. Normaal gesproken zou je enthousiast je leerlingen verwelkomen in de klas. Ze persoonlijk je beste wensen over brengen. Hoe anders is het dit jaar? Thuisonderwijs, digitaal lesgeven, zoeken naar manieren van contact en verbinding.
Om je leerlingen te laten zien dat je aan ze denkt, ook  in dit nieuwe jaar, hebben we een paar leuke nieuwjaarswens leerlingen gemaakt. Deze kun je mailen of op bijvoorbeeld je klassenpadlet zetten.

Nieuwjaarswens leerlingen

In een tijd van afstand houden van elkaar, wil je niks liever dan de ander laten voelen dat je dichtbij bent. Zeker ook je leerlingen.  Zend ze een van de nieuwjaarswensen aangevuld met een lieve boodschap van jouw als leerkracht. Wedden dat ze dat heel erg waarderen? En hun ouders ook?
O! En omdat we weten dat er fulltimers en parttimers zijn, hebben we de nieuwjaarswensen zo aangepast dat je ze kunt zenden vanuit één persoon of meerdere.

En mocht je in 2022 ook weer zoiets willen doen, dan kun je de wensen op je computer opslaan en er volgend jaar een andere uitkiezen.

nieuwjaarswens leerling

Download 1

Nieuwjaarwens 2

Download 2

Persoonlijke boodschap

Het mooiste is natuurlijk om niet alleen de afbeelding te sturen naar leerlingen, maar deze aan te vullen met een persoonlijke boodschap. Hieronder wat ideetjes van boodschappen die je zou kunnen sturen.

Bekijk ook de kleuren op code nieuwjaar

Wensen

Je kunt het hebben over een wens die je voor de leerlingen hebt. Bijvoorbeeld dat ze dit jaar veel plezier zullen maken, veel zullen leren, lief zullen zijn voor elkaar, enz. Je kunt ze ook vragen om hun wens  voor de klas naar je te mailen. Zodat jij dit weer kunt verzamelen en delen met de klas. Of er in een digitaal kringgesprek over hebben.
Je kunt hierbij heel goed de nieuwjaarswens met de vallende sterren gebruiken, waarbij er één ster is voor een wens van je leerlingen.

Weer terug naar school

Jij mist de leerlingen en de leerlingen missen jou. Je kunt het erover hebben dat je ze graag weer snel terug ziet in de klas. En dat je als je een tovenaar was, dat zo snel mogelijk zou toveren.
Je kunt hiervoor heel goed de nieuwjaarswens: Timpe tampe tovernaar gebruiken.

Sprankelende ogen

De sprankeling in de ogen van je leerlingen zien, dat is waar je het als leerkracht voor doet. Mail ze deze nieuwjaarswens en benoem wat van die sprankelingen die je bij ze gezien hebt en die je in het volgende jaar nog hoopt te zien.

Welke nieuwjaarswens heb jij gekozen om te verzenden? En wat was jouw boodschap daarbij?

De nieuwjaarswensen zijn gemaakt met het online-programma Canva. Er is gebruik gemaakt van afbeeldingen van www.iclipart.com.