Peppa Big schoolbus en poppetjes WIN

Peppa Big schoolbus en poppetjes WIN

Wat is er nou fijner dan speelgoed winnen vlak voor Sinterklaas of kerst? Daarom loopt deze winactie kort, je kunt t/m 2 december meedoen door te reageren op de site. Win de Peppa Big schoolbus en houten Peppa figuren voor jonge kinderen.

Peppa Big schoolbus en poppetjes

Jonge kinderen zijn gek op Peppa Big, onze dochter kijkt het ook graag. De nieuwe lijn met Peppa Big speelgoed is van hout en dus duurzaam, fijn!

Houten schoolbus inclusief vormenstoof

Peppa schoolbus

Een mooie houten schoolbus die echt kan rijden voor de familie Big. Je krijgt mevrouw Konijn erbij als chauffeuse. Peppa en George kun je als puzzelstukje aan de zijkant van de bus neerzetten. Het is gemaakt van milieuvriendelijk hout, stevig, duurzaam en fijn om vast te pakken voor jonge kinderen. Er zitten allerlei vormen bij die de kinderen bovenaan in de juiste vorm kunnen duwen, als vormenstoof dus. De houten poppetjes die je ook kunt winnen, kun je ook in de bus zitten en zo reist de hele familie Big mee.

Deze Schoolbus met vormenstoof komt uit dezelfde duurzame houten Peppa-lijn als het Houten Familiehuis dat tot dusver 4 prijzen (Twee categorieën Speelgoed van het Jaar en 1 Categorie + Overall winnaar Het Beste Speelgoed van Nederland) heeft gewonnen!

Bekijk de schoolbus hier

Houten Peppa figuren

Houten Peppa Big figuren

Deze speelfiguren komen uit dezelfde houten lijn van Peppa Big. Mama Big, Papa Big, Peppa en George matchen goed bij de andere houten speeltjes, zoals het huis. De figuren zijn voorzien van drop-n-play-voeten, zodat ze gemakkelijk in de houten bank kunnen worden geschoven. Ook mooi in combinatie met de houten bus of speelset van Peppa Pig! De figuren zijn gemaakt van milieuvriendelijk hout. De figuren zijn stevig, duurzaam en perfect voor kleine kinderen. Spelen met de Big familie is nu net als op tv!

Bekijk de speelfiguren hier

Win

Je maakt dus kans op de houten schoolbus én de houten poppetjes. Laat snel hieronder (op de site) een reactie achter als je mee wilt doen, want morgen (2 december) loot ik al de winnaar.

Zachte Peppa Big

Peppa Big knuffel

Deze is niet voor de winactie, maar kregen we thuisgestuurd. En wat een liefje! Lach de hele dag met de lieve en grappige Peppa Knuffel! Als je haar buik kietelt valt ze om en begint ze met haar armen en benen te bewegen net zoals in de serie. Peppa Pig zegt allerlei leuke en grappige zinnetjes! Lach met Peppa!

Bekijk de knuffel hier

Er staan affiliate links in dit blog en de producten heb ik gekregen.