Peppa Big: win een megapakket

Peppa Big: win een megapakket

Peppa Big is voor veel jonge kinderen een held(in). Ook hier kijkt de jongste het vaak. Leuk om creatief aan de slag te gaan met Peppa met bijvoorbeeld een kleurplaat dat je hier in het blog vindt. En je maakt kans op een megapakket met allerlei Peppa items!

Peppa Big

Peppa Big is enorm populair! Neville Astley en Mark Baker uit Groot-Brittanië bedachten het varkentje. In eerste instantie wilde niemand het hebben, lees ik hier. Maar inmiddels wordt de animatieserie al ruim 15 jaar in allerlei landen bekeken. Peppa heeft nu merchandising, theatershows en zelfs attractieparken. Bekijk hier alle producten van Peppa Big.

En ik moet eerlijk zeggen, ik kijk wel eens mee en moet dan ook lachen om de serie. Er zitten best wat grappen voor volwassenen in, zoals de vader die enorm onder de indruk is van zichzelf, maar de computer niet aan de praat krijgt. Het is een serie met minder stigmatisering, want vader is vaak thuis terwijl moeder werkt. En vrouwen hebben ook vaak een wat stoerder beroep, zoals op de autosloop.

Creatief met Peppa

Het is niet alleen leuk om Peppa samen te kijken, maar ook om creatief bezig te zijn. Bijvoorbeeld door zelf een poppenkast te maken.

 

Of een kleurplaat te kleuren. En dat hoeft natuurlijk niet in de kleuren die al aangegeven staan. Dat kan ook met je eigen fantasie en met verschillende materialen, zoals waterverf, krijt of stiften.

Kleurplaat Peppa

Download

Win

Maar dan, tromgeroffel…. Je kunt een mega pakket van Peppa Big winnen! Ik mag er maar liefst drie weggeven! Op de uitgelichte afbeelding zie je wat er allemaal in zit. Wij kregen thuis een deel van het pakket opgestuurd. Je maakt kans op een pakket met:

Een dekbedovertrek dat lijkt op deze. Met unicorn wat ook populair blijft.

Een reuzeknuffel van Peppa (bijna net zo groot als onze dochter).

Een kussen met Peppa en een eenhoorn erop.

En de puzzelbox met vier puzzels, oplopend in moeilijkheidsgraad.

Onze dochter werd wild enthousiast van het uitpakken! Ze knuffelde volop met Peppa en nam haar zelfs mee naar bed. Lekker handig, zo’n grote knuffel in dat peuterbedje ;). Ze kan al aardig goed puzzelen, maar was wel even zoet met alle puzzelstukjes bij elkaar zoeken. Ideaal dat er een kleurtje om de rand zit, zodat ze het goed zelf kunnen vinden. Onze zoon van zeven hielp ook mee, maar zelfs hij vond het moeilijk om de middenstukjes te vinden. Toch lekker uitdagend dus!

Laat hieronder (op de site) een reactie achter als je mee wilt doen. … Mail ik de winnaars.

Er staan affiliate links in dit blog.