Prinses Arabella maakt muziek WIN

Prinses Arabella maakt muziek WIN

Vandaag weer een leuk prentenboek als winactie! Prinses Arabella is hier thuis enorm geliefd, onze vierjarige dochter juichte dan ook toen ze dit boek zat. Het nieuwe deel heet: Prinses Arabella maakt muziek. Ra ra, waar zou het over gaan? ;).

Prinses Arabella maakt muziek WIN

Het boek

Er komt bijzonder bezoek bij prinses Arabella, een orkest! Ze vindt het heel mooi en wil dan ook graag zelf een instrument spelen. Ze vraagt haar oma om hulp, want zij kan goed pianospelen. Maar wat is het moeilijk! Ook de andere instrumenten vindt Arabella maar niks. Gelukkig heeft haar moeder wel een oplossing.

Bekijk het boek hier

Over de auteur én illustrator

Mylo Freeman heeft het gehele boek gemaakt. Ze doorliep de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam waar ze afstudeerde in de richting Illustratie. Inmiddels heeft Mylo maar liefst zestig prentenboeken op haar naam staan, waaronder de bekende reeks over prinses Arabella. Met deze prentenboeken vult ze een hoognodige niche, namelijk prentenboeken met meer diversiteit! Naast veertien boeken over Arabella is er nu ook een poppenlijn, een app en een theaterstuk.

Wat vinden wij?

Prinses Arabella

Deze prinses is dus zeker geliefd bij onze dochter. We hebben het een aantal keer gelezen, maar ik merk dat ze langzaam overgaat op langere verhalen. Dit boek is geschikt vanaf drie jaar, voor vijfjarigen is de tekst wellicht alweer wat te simpel. Er staan wel wat moeilijke woorden in die je de kinderen dan meteen kan leren, zoals kattengejank en eenvoudig. Leuk dat het over muziek maken gaat, want dat vinden de meeste kinderen toch wel echt interessant!

Win

Je maakt kans op een exemplaar van dit boek. Zet een reactie hieronder op de site, 8 november mail ik de winnaar.