Rapport voor: leuk cadeautje

Rapport voor: leuk cadeautje voor ouders of leerkracht met winactie

Ik kreeg een rapport voor de juf van de klas, heel leuk om te lezen! Je kunt een Rapport voor… bestellen als cadeautje, acht pagina’s aan vragen om in te vullen. Je kunt een complete set rapporten winnen als cadeautje voor Valentijn. 

Wat is Rapport voor?

Het Rapport voor heeft acht pagina’s met leuke vragen om aan te kruisen, door te strepen en in te vullen. En twee pagina’s met cijfer-, emotie- en cadeaustickers. Er zijn rapporten in het algemeen, Rapport voor jou, maar ook voor de juf, meester, mama, papa, opa en oma. Voor de leerkracht is het rapport natuurlijk heel leuk als afscheidscadeautje aan het einde van het schooljaar.

Ik vond het heel speciaal om het rapport van mijn klas aan mij te lezen. Ook wel confronterend soms, want er stond bijvoorbeeld bij een leerling dat ik niet zo vaak naar hem luisterde. Daar moet ik wat aan doen dus, ik kan er weer van leren.

Rapport voor

Rapport voor moeder

Ook als moeder lijkt het me heel tof om zo’n rapport te ontvangen voor moederdag. Ik ben wel benieuwd hoe mijn kind over mij denkt.

Onderwerpen Rapport voor

De onderwerpen die in het rapport staan: luisteren, praten, uiterlijk, muziek, thuis, vakanties, TV, computer en telefoon, logeren, samen eten, spelen, complimenten, tips & dingen. En ook dat kan dus zeker heel leerzaam zijn om te ontvangen! De vragen nodigen uit tot nadenken, openhartige antwoorden en mooie gesprekken. Met de stickers kunnen de kinderen het extra persoonlijk maken.

Rapport voor Valentijn

Het Rapport voor jou! is een leuk cadeau voor Valentijnsdag. Vertel jouw Valentijn wat je van diegene vindt door het Rapport voor jou! te geven. Rapport voor jou! is leuk om te maken, fijn om te geven en bijzonder om te krijgen.

Win Rapport voor

Speciaal voor Valentijnsdag maak je kans op de hele set met rapporten. Rapport voor: Mama, Papa, Opa, Oma, Jou, Juf en Meester dus! Heb je mooi een hele set cadeautjes. Laat hieronder (op de site dus) een reactie achter als je mee wilt doen. Maandag 11 februari mail ik de winnaar.

Dit is een #jufmaikeadd