Review: Lekker buiten spelen met BS Toys

Review: Lekker buiten spelen met BS Toys

Ik had nog nooit gehoord van BS Toys. Zonde, want ze maken mooi materiaal om ook op het schoolplein mee te spelen. Onze kleuter en ik speelden er thuis mee en hebben het uitgebreid getest. 

BS Toys

BS Toys bestaat ruim tien jaar en heeft als missie om iedereen van alle leeftijden te laten spelen. Ze geloven in de kracht van spelen en vinden computers en tablets dan ook minder fijn. Daarom hebben ze ook veel buitenspeelgoed in het assortiment.

Review

Wij ontvingen verschillend materiaal om uit te proberen, dat vond onze kleuter natuurlijk wel heel leuk!

Crocket Big Five

Crocket Big Five

We ontvingen Crocket Big Fiveeen leuk spel voor jonge kinderen wat lijkt op cricket. Het was al een feestje om het uit te pakken met al die leuke dieren. De pinnen gingen bij ons heel makkelijk in het gras, ik had het zo opgezet. We speelden ermee in de meivakantie, toen veel buurtkinderen buiten waren. 

Bekijk het spel hierCrocket Big Five

Er werd direct mee gespeeld, ook door de buurtkinderen. Onze kleuter vond het richten nog wat lastig, goede oefening voor zijn grote motoriek! En dus stond hij dichtbij de paaltjes. De grote kinderen konden natuurlijk verder weg staan. Je kunt ook wedstrijdjes houden, zoals wie het eerste alle paaltjes heeft gehad. Of de paaltjes achter elkaar zetten en in een keer er doorheen proberen te spelen. De houten stokken zijn tamelijk hard, dus wel pas doen als je kind wat ouder is en goed kan richten. Heel geschikt voor peuters, ook leuk voor tijdens een schoolfeest.

Buikbal

Buikbal

Buikbal leverde vooral veel lachsalvo’s op. De kinderen vonden het erg grappig dat de bal aan hun lijf bleef plakken. Meer dan gooien en opvangen met je lijf was dan ook niet nodig. Op school kun je hier leuke competities mee doe, zoals wie de meeste ballen raak gooit of juist wie de meeste ballen opvangt. Of doe een soort paintball waarbij je ervoor moet zorgen dat er juist geen balletje aan je blijft plakken, dan ben je af.

Buikbal

Voor onze kleuter was het gooien en vangen ook al genoeg. Vanwege zijn vierjarige motoriek, was het al lastig voor hem om met het kleine balletje te richten, dus bleven we dicht bij elkaar staan om te gooien. Ik paste het hesje ook nog net ;).

Wegwerker

Ook ontvingen we een van de drie wegwerkers. Die bleek wel moeilijk in elkaar te zetten, deze mama is niet technisch genoeg ben ik bang. Er zat geen gebruiksaanwijzing bij, dus die mag de papa nog een keer in elkaar zetten.

De spellen liggen bij ons in de schuur en zullen we bij mooi weer zeker nog vaker gebruiken in de speeltuin.

 

Bekijk buitenspeelgoedReview BS Toys buiten speelgoed

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren