Leerkracht scheurkalender 2020

Scheurkalender

Hij is eindelijk daar! De Leerkracht Scheurkalender 2020! Je kunt hem dus al in huis halen, ben je lekker op tijd. Of tip de scheurkalender als cadeau voor de Dag van de leerkracht of voor in het kerstpakket bij je bestuur, krijgen ze nog korting ook ;). Op deze pagina vind je de tips die bij de Leerkracht Scheurkalender 2020 horen. 

Wat is de Leerkracht Scheurkalender 2020?

De Leerkracht Scheurkalender 2020 is, hoe raad je het, een scheurkalender voor jou als leerkracht. Het is ook echt niet voor de klas bedoeld, maar voor jou! Met tips om je werkplezier te vergroten, je werkdruk te verminderen, te genieten van je vak, goed voor jezelf te zorgen, quotes en natuurlijk met humor!

Bestel de Leerkracht Scheurkalender 2020 hier

De tips zijn heel praktisch en direct in te zetten voor jezelf.

Wil je weten hoe ik op het idee kwam van de scheurkalender en hoe het proces van schrijven ging? Lees dan mijn blog erover. 

Blogs uit de Leerkrachten Scheurkalender 2020

In de scheurkalender staat vier keer een link naar deze pagina. Op deze pagina vind je de links naar blogs waar je meer informatie en tips vind.

1. Podcasts over productiviteit, succes of werkdrukverlaging

Ik zette mijn favoriete podcasts over productiviteit, succes, werkdrukverlichting op een rij. Met tips voor podcasts om je productiviteit in het algemeen te vergroten, maar ook specifiek in je vak.

2. Humoristische podcasts

Maar natuurlijk zijn er ook tal van humoristische podcasts die je kunt luisteren met cabareteske opnames, maar ook gewoon slap geouwehoer van wat mensen ;).

3. App voor je taken

Een app voor je taken kan je helpen in je productiviteit. Er staan tips in om efficiënter te werken, maar ook apps om je uren bij te houden.

4. Documentaires over het onderwijs

Er zijn zoveel mooie en inspirerende documentaires over het onderwijs, vooral bij de NPO. Mijn favoriet, De kinderen van juf Kiet, staat dan ook op nummer één ;).

Bestel de Leerkracht Scheurkalender 2020 hier