Start Sterk & Sluit Slim WIN

Start Sterk & Sluit Slim WIN

Ik kreeg de eerste De ring weet raad opgestuurd, Start Sterk& Sluit Slim. Het is een ring met 58 x inspiratie voor opening en evaluatie van de dag en/of de lessen. Ze zijn praktisch en snel in te zetten. Je kunt een exemplaar winnen!

Start Sterk & Sluit Slim WIN

Als je de ring voor je hebt liggen, zie je eigenlijk twee kanten. Aan de voorkant, in het blauw, vind je allerlei openingen. Draai je hem om, dan zie je aan de rode kant alle afsluitingen. Helemaal achterin vind je ook nog bijzondere dagen die je wat vaker zou kunnen inzetten, zoals Wijze Woorden Woensdag.
De openingen zijn onderverdeeld met kleurtjes in lesopeningen, dagopeningen en weekopeningen. Hetzelfde geldt voor de afsluiting, dus lesafsluiting, dagafsluiting en weekafsluiting.

de ring weet raad

Wat vind ik?

Ik vind het heel fijn dat je weinig voorbereiding nodig hebt. Vooral voor mij als invaller ideaal. Ik neem de ring mee in mijn tas en kan het snel tevoorschijn toveren en een oefening kiezen. Ik heb altijd weinig voorbereidingstijd voor een dag… En ik weet ook niet altijd waar de spullen liggen in de klas ;). Zo kan snel een opdracht pakken om voorkennis te activeren. Want ook daarvan weet ik niet altijd als invaller wat de kinderen al weten. Ik zal dus vooral de lesopeningen en dagafsluitingen gebruiken. Maar de evaluatie in de weekafsluitingen zijn ook erg mooi! Mooi om te reflecteren met elkaar en ook nog eens goed voor de groepsvorming!

Aanrader dus als je even inspiratie nodig hebt. Bekijk de ring hier

Win

Je maakt kans op een exemplaar van de ring. Laat hieronder een reactie achter als je mee wilt doen. Dinsdag 13 september mail ik de winnaar.