Superkrachten voor je hoofd: Het Boemerangboek

Superkrachten voor je hoofd: Het Boemerangboek

Het Boemerangboek van de populaire kinderserie Superkrachten voor je hoofd is net uit. Het is het allereerste omstebeurtboek, want ouders gaan om de beurt met hun kind aan de slag. Onze oudste en ik zijn erin begonnen en vinden het erg leuk. We hebben samen lol, ontdekken elkaars unieke superkrachten, en we trainen hoe we het beste om kunnen gaan met emoties, met moeilijke gebeurtenissen en met veranderingen. Je kunt het ook winnen.

Superkrachten voor je hoofd: Het Boemerangboek

Superkrachten voor je hoofd: Het Boemerangboek is het allereerste omstebeurtboek. Om en om voeren kind en ouder of verzorger een opdracht uit, zoals een teken-, schrijf-, of denk-opdracht. Door om de beurt in het boek te werken ontstaat een bijzondere gedeelde ervaring: je hebt samen lol, je ontdekt elkaars unieke superkrachten, en je traint hoe je het beste om kunt gaan met emoties, met moeilijke gebeurtenissen en met veranderingen. Bovendien leer je elkaar nog beter kennen én er zijn waanzinnige prijzen te winnen (voor de kinderen dan, want de ouders krijgen er al zoveel voor terug – denk maar eens aan wat een geweldig bewaarboek dit wordt). De kinderen kunnen namelijk munten verdienen bij verschillende challenges en zo een prijs winnen wat je samen van tevoren afspreekt.

Elke keer dat ouder of kind een opdracht heeft uitgevoerd, geven ze het Boemerangboek op een originele manier door aan de ander en alarmeren ze diegene met hun afgesproken codewoord. Doet de ander er te lang over om de volgende opdracht uit te voeren? Dan riskeer je een boete! Elke voltooide opdracht levert een superkrachtenmunt op waarmee het kind prijzen kan kopen van de prijslijst in het boek. Welk kind wil er nou niet 15 minuten later naar bed, het avondeten uitkiezen, of voor DJ spelen in de auto? Als het boek helemaal uit is, krijgen ouder en kind samen een prijs die voor allebei geweldig is.

Bekijk het boek hier

Over de maker

Wouter de Jong is een veelgevraagd spreker, trainer en consultant. Hij studeerde af in Nederlands recht en aansluitend volgde hij een opleiding aan de Nederlandse toneelschool, waarna hij werkte als acteur (onder andere GTST en Villa Achterwerk). Hij volgde meerdere opleidingen tot compassie- en mindfulnesstrainer, onder andere aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Hij is bekend van zijn bestsellerseries Mindgym en Superkrachten voor je hoofd.

Boemerang boek

Wij zijn al enthousiast begonnen aan het boek en vinden het heel leuk! Vooral mooi om gesprekken te voeren over bepaalde onderwerpen. We zijn blijven steken bij de gezamenlijke opdracht, maar bij deze een mooie stok achter de deur om verder te werken in het boek, want ik ben heel benieuwd naar alle opdrachten!

Win

Je maakt kans op een exemplaar. Laat hieronder (op de site) een reactie achter als je mee wilt doen. Woensdag 29 november mail ik de winnaar.

Er staat een affiliate link in dit blog.