Vakantierooster op jufmaike.nl

Vakantierooster op jufmaike.nl

Voor regio midden is de zomervakantie begonnen, dus voor mij en mijn gezin ook. Wat kun je verwachten op de site en hoeveel blogs komen online deze zomervakantie? 

Minder blogs

Er zullen minder blogs online komen dan anders. Ik publiceer nu elke dag en soms zelfs twee blogs op een dag, dat gaat in de zomervakantie niet lukken. Er komen meestal ook minder lezers, snap ik heel goed, en ik ga zelf ook eens goed van de vakantie genieten. Ik zie uit naar leuke uitjes en heel veel lezen :).

Ik verwacht dat er nog zo’n 3 blogs per week verschijnen. Ik heb al wat vooruit gepland. En ik vind het nou eenmaal heel leuk om te schrijven, het is mijn hobby, ik kan niet zonder. Dus soms zal ik ook in de vakantie een leuk idee hebben dat ik meteen opschrijf en publiceer. Maar hoe vaak dat zal zijn en wanneer? Geen idee… En dat vind ik zelf wel een geruststellende gedachte. ;)

En er is natuurlijk al heel veel te vinden, je kunt altijd op bepaalde termen zoeken op de site.

Wat kun je verwachten?

Je kunt vooral blogs met leuke uitjes verwachten en blogs voor het nieuwe schooljaar. Dagritmekaarten, hoe je je lokaal inricht, maar ook bijvoorbeeld ideeën voor thuis. Ik vroeg op social media waar jullie graag over lezen, daar heb ik een lijstje van gemaakt. Mijn bloggersteam en ik gaan ermee aan de slag! Leuk als je even een momentje hebt en zin om iets te lezen of als je je toch al wil voorbereiden op volgend schooljaar.

Niet volgen

Heb je geen zin om dan ook maar iets met school te doen of om blogs te lezen? Prima, snap ik ook. Je kunt op Facebook bijvoorbeeld (tijdelijk) je meldingen uitzetten. Zie je me na de zomervakantie wel weer ;).

Hele fijne zomervakantie!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren