Weekend weg met Srprs.me

Weekend weg met srprs.me

Morgen gaan we. Met z’n drieën als gezin een weekend weg met srprs.me. Ik vind het zo spannend! We hebben dus totaal geen idee waar we heen gaan. Raad je mee? 

srprs.me

Roadtrip

De slogan van srprs.me is: Ga op reis met je bestemming als verrassing.
srprs.me, opgericht in 2014, is een blind break reisorganisatie die je pas op het vliegveld of ‘on the road’ vertelt waar je naartoe gaat. Geheel on-trend vindt srprs.me dat het tijd is om spontaniteit terug te brengen in het reizen, je eigen herinneringen te maken en je vakantie niet langer “kapot te googelen”. Want de mooiste dingen maak je mee als je geen verwachtingen hebt. Er zijn blind breaks in de thema’s Adventure, Broke, City Tripping, Honeymoon & Luxury, Multi City, Road Tripping, Solo Together, Sunsation en het steeds wisselende Thema van de Maand. Een week van tevoren ontdek je wat de temperatuur ter plekke is en hoe laat je op het vliegveld of bij een auto-checkpoint moet zijn. Hier vul je een krascode in op je smartphone. Surprise, je gaat naar…

Wat weet ik wel?

Ik weet maar een paar dingen over onze reis.

  • We gaan met z’n drieën, ons zoontje gaat mee.
  • We zitten in een hotel.
  • We gaan met de auto.
  • De afstand die we rijden is tussen 150 en 300 km.
  • We hebben geen winterbanden.
  • Stad of landelijk maakt ons niet uit.
  • Het weerbericht zegt nu rond de 11 graden Celcius.

Wat denk ik?

Als ik naar het weer kijk, dacht ik gisteren aan Noord-Frankrijk. Dat is net te reizen en aan de kust was het die temperatuur. Maar nu zegt het weerbericht ineens iets anders en lijkt het daar kouder te zijn.
En nu weet ik het dus helemaal niet meer. Overal lijkt het kouder te zijn dan aangegeven in ons weerbericht van srprs.me.

Dol op verrassingen

Ik vind het fantastisch die voorpret van het niks weten. Als ik een weekend weg ga, bekijk ik altijd van tevoren wat er te doen is en plan ik veel teveel in. Nu weet ik helemaal niets en dat is wel zo lekker rustig. We gaan beleven wat we gaan beleven en alles is goed.

Ik heb er zo’n zin in!

Waar denk jij dat we naar toe gaan?