Weekoverzicht 12

De week van Tweede Paasdag, heel mooi weer, buiten sporten en veel schrijven. Lees je ook weer mee? Weekoverzicht 12

Weekoverzicht 12

Maandag 2 april

Tweede Paasdag! Die we begonnen met cakejes bakken. We hadden die middag namelijk een heerlijke paaslunch met familie. Onze kleuter wilde graag prinsessen cakejes maken, hij deelde ze trots uit tijdens de lunch. Niets leukers dan zelfgemaakt eten uitdelen. Iedereen had zijn best gedaan, er waren heel veel lekkere zelfgemaakte dingen! En het was gezellig! Onze dochter had een heel lief pakje aan. Een konijnentruitje van de Hema (die ik al eerder van Juf Inger kreeg) en het broekje dat ik won bij Maud geniet. Een fijne extra vrije dag.

Dinsdag 3 april 

Dinsdag moest er weer hard gewerkt worden, ik had veel mails te beantwoorden en natuurlijk het weekoverzicht te schrijven. Mijn verlof voor de site is voorbij, dus zodra onze dochter slaapt (wat ze overdag gelukkig al wat langer doet), kruip ik achter mijn laptop. Ook volg ik een online typecursus, want ik wil er wel wat sneller in worden. Daarover later meer, want ik kan er een winactie aan koppelen.

Lees ook: WAAROM IK OUDERSCHAPSVERLOF HEB OPGENOMEN

Toen onze dochter wakker was, liet ik haar spelen, maar las ik ook wat boekjes voor. Ik kreeg toevallig deze dag de brief van Boekstart door de bus, maar natuurlijk had ik onze dochter allang lid gemaakt van de bibliotheek ;).

In de middag haalde ik onze kleuter lopend op uit school. Toch wel zo’n kwartier lopen voor hem, maar dan heeft hij weer wat goede beweging gehad. Het was al met-zonder-jassen-weer, hoera. Met de wind was het nog wel wat fris, dus trok ik mijn gele regenjas aan. Ik moet nog een nieuwe zomerjas ;). Ik sportte eerst heerlijk buiten in het zonnetje en speelde daarna met onze kleuter met Hubelino tellen en maakte er een filmpje van. Later komt ook nog een review op de site.

Woensdag 4 april

Een goede site-werkdag, want mijn moeder haalde onze kleuter ook op uit school in de middag. Onze dochter vindt het nu fijn om te friemelen en daar kregen we de ideale knuffel voor als kraamcadeau. Van Happy Horse met haar naam erop :). In de ochtend sliep ze zelf lang, maar in de middag was ze wat onrustig, dan is mijn Tula een lifesaver. Vervolgens sliep ze later wel weer in haar bed, dus kon ik niet gaan wandelen waar ik zin in had…

Op een gegeven moment was ik ook zo gaar van het schrijven dat ik Friends heb aangezet en de was ben gaan opvouwen, moest ook gebeuren…

Donderdag 5 april

Ik loop wat achter met de recensies voor de leeschallenge van Kinderboekenjuf. Het is druk met mijn site en natuurlijk het gezinsleven. Twee is echt anders dan een, zeker met een kleuter die net naar school gaat en ja, een baby… 😉 Deze week maar de recensies schrijven dus van afgelopen twee weken. Zoveel te schrijven nog :O. Net zoals een blog over leuke spelletjes voor kleuters, want dit piratenspel van Habba is op dit moment favoriet bij de kleuter.

In de avond ga ik nu soms nog even wandelen. Mijn man brengt de kleuter naar bed, ik ga er dan nog even uit. Goed voor mijn conditie en om de stappen van mijn Fitbit te halen natuurlijk ;). Ik waste hierna mijn haar en föhn het dan nooit. Te veel gedoe en ik vind het ook slecht voor mijn haar. Des te blijer was ik dat het zo opdroogde. Blij met de onderhoudsbeurt die ik bij de kapper deed dus! Schoonheidsspecialiste staat ook gepland, mag ook wel gebeuren, maar ze had het druk, dus duurt nog even.

Vrijdag 6 april

Op vrijdag is onze kleuter altijd vrij. De schoonmaaksters kwamen in de ochtend, niet zo’n handige dag eigenlijk, want de kleuter vraagt na zo’n schoonweek veel aandacht. Hopelijk kunnen we voortaan een andere dag afspreken. We speelden dus even boven met het schooltje van Peppa Big terwijl zij beneden de boel aanpakte. Later die ochtend speelde de kleuter met de buurtkinderen buiten. Ik kletste gezellig met een moeder en vader die ook thuis waren en schilde wat appeltjes voor alle kinderen. Heerlijk die mooi-weer-dagen!

In de middag heb ik de bakfiets klaar gemaakt. Dit was toch wel een beetje een droom toen ik hem kocht, met twee kinderen in de fiets een tochtje maken. De maxi-cosi past gelukkig precies, want een babyschaal is weer best prijzig en moet je een gat voor boren. Ik ben blij dat het zo lukte. Nu wil ik de kleuter ook vaker naar school gaan brengen met de bakfiets, makkelijk dan de auto parkeren. De foto vond ik niet zo flatteus, maar kreeg ik juist veel complimenten op op Instagram, dus ik plaats hem toch…

Zaterdag 7 april

Deze dag werd vooral gebruikt om de nieuwe trampoline in elkaar te zetten, ook daar zal ik later nog verder over schrijven ;). Ondertussen maakte ik een heerlijke cappuccino voor mezelf, daar kan ik echt van genieten! Ik kreeg namelijk een heel leuk pakketje van een PR bureau, vol toffe producten. Ik ontving onder andere de Inventum melkopschuimer waar je echt supergoed schuim mee maakt. Net zoals een barista, dus ik ben blij! Je kunt er ook koude melk mee opkloppen, handig voor bijvoorbeeld een ijskoffie in de zomer.

Later die middag was de trampoline klaar en onze kleuter is er heel blij mee, dit heeft hij ook wel vijf keer gezegd, zo lief! Delen met vriendjes is nog een beetje moeilijk, een mooi leerproces dus. Na het springen speelden we ook nog even een spelletje. Zo fijn dat we weer in de tuin kunnen zitten!

Zondag 8 april

De warmste dag van de week, wat was het heerlijk! In de ochtend nam ik een lekker ontbijtje met roerei met Herbamare zout van A. Vogel. Zat ook in het pakketje. Dan heb je een beetje zeezout op je boterham, maar ook kruiden en daardoor dus niet zoveel zout. Ik vind het lekker. Verder werd er in de ochtend weer goed buiten gespeeld door de kleuter en deed ik een poging om wat te schrijven. Dit mislukte totaal, want er moesten tranen gedroogd, ruzies opgelost, ingesmeerd met zonnebrand, appeltjes geschild en drinken ingeschonken. Dat heb je he, met een gezin ;).

In de middag fietsten we eerst naar de ijssalon hier in Wijk bij Duurstede, top ijsjes hebben ze daar! Daarna gingen we bij mijn schoonouders langs in het vakantiepark bij het Henschotermeer. Onze dochter kon alleen niet zo in slaap komen, maar blijkbaar haalt ze dat vandaag, nu ik dit typ, behoorlijk in.

In de avond zochten we naar een leuke vakantie voor de zomer. We zijn er nog niet uit: all inclusive? Een huisje ergens? Het is allemaal behoorlijk prijzig natuurlijk in het hoogseizoen. Ik wil vooral niet zoveel doen en veel faciliteiten, dus als je nog een goede tip hebt?

Op naar een nieuwe week!

Lees ook: WEEKOVERZICHT 11

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren