Wie heeft er één jonkie meer? WIN

Wie heeft er één jonkie meer? WIN

Vandaag weer zo’n zoet boek voor de jongere kinderen! Het boek Wie heeft er één jonkie meer? is geschreven door Julia Donaldson (van De Gruffalo) en de illustraties zijn gemaakt door Sharon King-Chai. Het is een prachtig uitklapboek.

Wie heeft er één jonkie meer? WIN

Wie heeft er één jonkie meer? is een lief optelboek. Alle dieren in het dierenrijk hebben steeds een jonkie meer. Vleermuis heeft er een, schaap heeft er twee, luipaard drie, tot de spin, die heeft er heel veel! Tijdens het lezen van het boek leer je niet alleen de cijfers en tellen, maar ook de namen van de jonkies van de dieren, zoals de kuikens van de kalkoen en de welpjes van de vos.

Bekijk het boek hier

Wat vinden wij?

Wie heeft er één jonkie meer

Het is een prachtig geïllustreerd boek! Heel gedetailleerd en waarheidsgetrouw. Met ook nog eens zachte kleuren, fijn voor jonge kinderogen. Dat je het boek kunt uitklappen maakt het natuurlijk helemaal fantastisch. Vanwege de hoeveelheid die je kunt tellen is het boek zowel geschikt voor peuters als kleuters. Het is wel een boek om samen te lezen, de uitklappagina’s zijn dun en dus kan het snel scheuren. De illustraties vind ik wel echt plaatjes, zou ik zo in huis willen ophangen.

Bekijk het boek hier

WIN

Je maakt kans op een exemplaar van het boek. Laat hieronder (op de site) een reactie achter als je mee wilt doen. 29 december mail ik de winnaar.