Win Dummie de mummie doeboek

Win Dummie de Mummie doeboek. Maashi! Als je Dummie de Mummie niet kent, heb je onder een piramide gelegen ;). Hij heeft nu zijn eigen doeboek, leuk voor de zomervakantie!

Het Dummie de Mummie doeboek

Dummie de Mummie doeboek

Het Dummie de Mummie doeboek is een grappig en leerzaam doeboek vol raadsels, verhalen, puzzels, recepten, knutseltips en spelletjes. Het staat vol met geheimzinnige weetjes over het oude Egypte. Opgesteld i.s.m. Rijksmuseum van Oudheden.

Mijn ervaring

Raadsel Dummie de Mummie doeboek

Wat een leuk doeboek! Geschikt voor kinderen die kunnen lezen, ik zou zeggen vanaf zeven jaar. Met dit boek kunnen de fans van Dummie de Mummie heel wat uurtjes doorbrengen in de zomervakantie. En je leert ook nog eens van alles over Egypte, farao’s en piramides. Ik vind het heel fijn dat er ook verhaaltjes in staan, want lezen is natuurlijk het leukste dat er is ;). En als je het doeboek uit hebt, heb je altijd de zeven delen van de boekenserie nog.

Puzzels Dummie de Mummie doeboek

Mijn lievelingsbladzijden uit het boek zijn het bordspel (altijd leuk, een spelletje met de familie) en het verhaal Zeurprijs natuurlijk!

Win

Wat is nou leuker voor je kind(eren) dan het Dummie de Mummie doeboek? Zeker nu Dummie samen met Tosca Menten de Kinderjuryprijs heeft gewonnen.
Win een van de twee exemplaren.

Wat moet je doen?

Geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet het eerste boek van Dummie de Mummie?

Woensdag 7 juli maak ik de twee winnaars bekend.

Reageer maar snel, kan ik weer puzzelen in het boek. Het is tenslotte geschikt tot 95 jaar :).