Win fantastisch kinderboekenweekpakket

Win fantastisch kinderboekenweekpakket

Joehoe, alweer een toffe winactie voor Kinderboekenweek 2017! Ik mag twee toffe boeken van LS Amsterdam weggeven. En ik mag niet een pakket, maar drie pakketten weggeven, yes! Win fantastisch kinderboekenweekpakket 

Win fantastisch kinderboekenweekpakket

Twee boeken in een pakket voor verschillende leeftijden. Heel leuk voor op school of thuis dus! Welke titels zitten er in het pakket? Een van de titels is zelfs kerntitel van de Kinderboekenweek en onder andere geschreven door mijn man :).

Gruwelijk grappige griezelverhalen

Gruwelijk grappige griezelverhalen

Altijd tof om een boek van je man weg te mogen geven natuurlijk. Samen met Manon Sikkel en Tosca Menten vormt hij het collectief De lachende zaag. Het zijn met recht sterke, grappige verhalen die perfect aansluiten op het thema van de Kinderboekenweek, Gruwelijk eng.

Ken je bijvoorbeeld dat verhaal van die vrouw die in de gehaktmolen viel? Of van die tante met een lintworm van drieëndertig meter in haar buik? Of het waargebeurde verhaal van die grafkist waar nog geluid uit kwam? De Lachende Zaag verzamelde negen gruwelijk grappige griezelverhalen, die je beter niet aan je neefje van vier kunt voorlezen, maar waar je per ongeluk toch van in de lach schiet. Aangevuld met afschuwelijke weetjes, ijselijke versjes en gekke geestigheden!

Bekijk ook: MATERIAAL VOOR KINDERBOEKENWEEK 2017

Martijn Frankenstijn gaat op spokenjacht

Martijn Frankenstijn gaat op spokenjacht

Wat een geweldig prentenboek van Harmen van Straaten is dit! Terwijl ik dit typ, schijnt onze peuter met de flashlight van mijn telefoon achter de bladzijdes van het boek en ontdekt zo de verstopte spoken. Ontzettend leuk en interactief voor kinderen! Het verhaal is ook erg leuk, op rijm en de spoken worden afgeteld, dus je kunt er veel activiteiten mee doen! Harmen van Straaten heeft het boek speciaal voor de Kinderboekenweek geschreven en geïllustreerd.

Het is bedtijd, maar Martijn Frankenstijn gaat nog lang niet slapen. Hij gaat op spokenjacht! Van de kelder tot de tuin, en van de wc tot onder zijn bed – pas als hij alle spookjes in huis heeft gevonden, kan hij slapen. Help jij hem ze allemaal te vinden?

Zo werkt het:
1) Doe het licht in je kamer uit.
2) Zet je zaklamp of lichtje van je smartphone aan.
3) Open het boek.
4) Houd je zaklamp of smartphone achter de pagina om de verborgen spookjes te zien.

En het werkt dus echt, gaaf!

Bekijk ook: GRUWELIJK LEUKE OPENINGEN KINDERBOEKENWEEK 2017

Win

Je kunt een van de drie pakketten met de twee boeken erin winnen!

Wat moet je doen?

Vertel (mag in een paar zinnen) een gruwelijk, grappig of eng verhaal in een reactie hier op de site.

Dinsdag 26 september maak ik de drie winnaars bekend.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Gerelateerde berichten