WIN dvd's

WIN dvd’s van Just4Kids

WIN dvd’s van Just4Kids. Just4Kids komt met leuke nieuwe kindertitels voor klein en groot. Op dvd verschijnen Dribbel en Dikkie Dik voor jonge kinderen. En voor de wat oudere kinderen Freeks Wilde Wereld deel 5 en Alleen op de Wereld. 

WIN dvd’s van Just4Kids

Dribbel
Dribbel

Dribbel, bedacht door Eric Hill, is een hondje dat allerlei avonturen beleeft. De tekenfilmserie is gebaseerd op de boeken over Dribbel. Je ziet aan de beelden dat het al een tijd geleden gemaakt is, maar dat maakt de avonturen zeker niet minder leuk. Onze peuter (bijna 3) voelde zich er al wel wat te oud voor, echt voor jonge kinderen dus.

Dikkie Dik

Dikkie Dik

Wie kent de rode lieve kater niet? Op de dvd Dikkie Dik staan 24 geanimeerde avonturen van de liefste kat van Nederland. Samen met zijn vrienden beleeft hij allerlei avonturen. De verhalen zijn ingesproken door Jet Boeke, de illustrator van Dikkie Dik. De dvd is vanaf half maart beschikbaar.

Freeks Wilde Wereld deel 5

Freeks Wilde Wereld deel 5

In de klas heb ik ze zeker, maar inmiddels thuis ook een Freek (hij noemt hem steevast Frank) Vonk fan. Er is weer een nieuw deel uit van Freeks Wilde Wereld, opgenomen op de meest prachtige plekken ter wereld. Op deze dvd, die vanaf nu overal verkrijgbaar is, staat Freek weer oog in oog met dieren die hij nooit eerder heeft gezien. De aflevering met de Maki’s in Madagaskar is tot nu toe favoriet bij onze peuter, maar hij heeft nog maar de helft gezien. En eerlijk is eerlijk, ik ben ook aangestoken door het enthousiasme van Freek. Hij vertelt zo vol passie over de dieren dat je wil blijven luisteren.

Alleen op de wereld

Alleen op de wereld

De populaire serie Alleen op de wereld is in december uitgezonden op NPO Zapp en vanaf half februari verkrijgbaar op dvd. Remi is een vondeling, maar verder een hele gewone jongen. Hij woont samen met Betty Barbarin, de moeder die hem gevonden heeft. Tot zijn elfde verjaardag, dan stopt er opeens een grote vrachtwagen voor hun huis en komt Betty’s man na jaren thuis. Hij vindt twee mannen teveel in huis. Hij neemt Remi mee in de wagen en laat hem achter bij een benzinestation. Daar wordt Remi voor de tweede keer in zijn leven gevonden. Hij gaat mee met Vitalis en zijn dieren in hun oude bus. Het is het begin van een avontuurlijke reis waarin Remi vrienden maakt en vrienden verliest en door alle ups en downs eindelijk zijn echte geluk vindt.

Leuk dat er zoveel bekende namen in de serie spelen, zoals Ricky Koole en Julian Ras, bekend van Dummie de Mummie. Een aanrader deze serie!

Lees ook: NIEUWE VPRO-JEUGDSERIE VOOR DE KERSTDAGEN: ALLEEN OP DE WERELD

Win

Je kunt de dvd’s winnen!

Wat moet je doen?

Schrijf hieronder (onder dit bericht op de website) een reactie met waarom je de dvd’s wilt winnen.

Je kan voor een exemplaar gaan, maar mag ook meerdere dvd’s aangeven.
Dinsdag 28 februari maak ik de winnaar(s) bekend.