Win fantastisch boekenpakket

Win fantastisch boekenpakket. De Nationale Voorleesdagen 2016 zijn gestart. Speciaal voor deze mooie dagen in het jaar mag ik een fantastisch boekenpakket voor kinderen in alle leeftijden weggeven. 

WIN! Fantastisch boekenpakket

Win fantastisch boekenpakket

In samenwerking met WPG Uitgevers mag ik een heel leuk boekenpakket weggeven.

Wat zit erin?

In Holland staat een huis is een oer Hollands boek vol met leuke verhalen, versjes en liedjes van verschillende schrijvers voor alle leeftijden. Met natuurlijk prachtig gekleurde illustraties van verschillende illustratoren.

In De Sprookjeskoningin staan verschillende nieuwe sprookjes geschreven door Ad Grooten die eerder sprookjesboeken voor de Efteling en sprookjes voor het theater schreef. De prachtige illustraties zijn van Martijn van der Linden, bekend van Memorykonijn.

Yvon Jaspers, hoe kan het ook anders na het succes van Boer zoekt vrouw,  heeft een leuk boek over het boerderijleven geschreven. In Ties en Trijntje op de boerderij logeren de kinderen bij hun oom en tante op de boerderij. Alles gaat anders dan thuis. Ties mag op de tractor rijden en Trijntje mag paardrijden. En ze hoeven niet meer te wachten tot het 7.00 uur is voordat ze mogen opstaan.

Het opschrijfboekje, het potlood en de klip zijn een extraatje van mij :).

Boekenpakket voorleesdagen

Win

Wat moet je doen?

Like mijn facebookpagina.
Laat hieronder in een reactie weten waarom je het pakket wil winnen.
Dinsdagavond 2 februari maak ik de winnaar bekend.

Veel succes! 

Gerelateerde berichten