Win Healthbox

Win Healthbox voor jezelf

Win Healthbox voor jezelf. Een box met wisselende gezonde producten om van te genieten. Zoals (in mijn pakket) goede dark chocolate, doucheschuim en natuurlijke producten. 

Het is deze maand feest op jufmaike.nl. De site bestaat 5 jaar, een jubileum. Er zijn nu 10.000 volgers op Facebook en ik ben bijna jarig (1 februari). Ik pak uit met leuke winacties.

Wat is een Healthbox?

Healthbox

Elke twee maanden kun je een nieuwe Healthbox ontvangen vol goede producten. Gezonde tussendoortjes, natuurlijke huidverzorging, vitamines en sportgadgets. De waarde ligt rond de €80,-. Je bestelt de box voor €29,95, je kunt ook een abonnement bestellen. Je weet dus van tevoren niet welke producten je ontvangt.

Mijn Healthbox

Healthbox inhoud

Ik ontving ook een Healthbox en laat graag zien wat erin zat. Ik kreeg als eerste het tijdschrift Woman’s Health. Het onderwerp is Fit for summer, ik kan er maar op tijd bij zijn ;). Er zit een heerlijke body mousse van Kneipp in het pakket. Patchouli met als ondertitel rust en balans. Dat kan ik wel gebruiken in mijn drukke leven als juf, moeder en blogger.

Van chocola word ik heel blij. Nu ik na de kerstvakantie in een gezond-eten-periode zit, ben ik blij met de 85% cacao chocola van Hands off my chocolate. Daar gun ik mezelf wel af en toe een stukje van. Zo ook van Whey choco. Chocoladepasta zonder toegevoegde suiker, klinkt lekker voor in het weekend.

Als tussendoortje kan wel de kokos cookies chocolate chip eten. Lekker voor mee naar school. En als ontbijt neem ik dan de bio havermoutpap Mango & Physalis. Een goede start en klinkt lekker. Verder zitten er nog vitamines van Othica in het pakket. En een leuk canvas tasje van Body & Fit met Eat good, feel good.

Win Healthbox

Ook zo’n heerlijk gezond pakket winnen? Je maakt kans op een van de twee pakketten.

Wat moet je doen?

Like Juf Maike en Healthbox op Facebook. Laat hieronder een reactie achter.

Dinsdag 24 januari maak ik de winnaars bekend.

 

banner producten