WIN Limonadepakket Cool Bear

WIN Limonadepakket Cool Bear

Het houdt maar niet op met de winacties op deze site :). Vandaag maak je kans op een limonadepakket Cool Bear. Ik mag maar liefst drie pakketten weggeven! 

Cool Bear

Cool Bear is het merk voor natuurlijke limonadeproducten met echt fruitsap. De limonades bevatten geen toegevoegde suikers, aspartaam of andere kunstmatige zoetstoffen. Ook verkopen ze pakjes drinken in de smaken framboos en cassis appel. Het wordt gezoet met Stevia, een natuurlijk product. Eén pakje Cool Bear® Fruit Drink bevat minder dan 1 calorie en 0,08 gram koolhydraten.

Lees ook: REVIEW COOL BEAR

Andere producten

  • Cool Bear® Vruchtensiroop, bere-lekker en een (h)eerlijke dorstlesser.Verkrijgbaar in de smaken Cassis-Appel, Aardbei, Citroen-Limoen, Framboos 700 ml € 2.95 (CAP)
  • Cool Bear® Fruit Drops, knijpflesjes siroop met anti-lekdop. Verkrijgbaar in de smaken Framboos-Cranberry, Mandarijn-Citrus, Cassis-Appel  48 ml € 2.95 (CAP)

Limonadepakket Cool Bear

Limonadepakket Cool Bear

Ik ontving een pakket om uit te proberen met drie soorten limonadesiroop, 2 pakjes drinken en 2 pakjes fruitdrops. Verder zaten er kleurplaten bij, die onze peuter meteen wilde gebruiken en tatoos die natuurlijk opgeplakt moesten worden.

Limonadepakket Cool Bear

Framboos is mijn favoriet op dit moment. Ik vind het heerlijk om de limonade te mengen met spa rood, zodat ik mijn eigen, gezonde frisdrankje heb. Het is zoet, maar zeker niet te. De limonade is vrij licht, dus je hebt ook niet het gevoel van zo’n chemische limonadesiroop.

De fruitdrops zitten in mijn tas voor mee naar school. Daar leng ik, als de kinderen naar huis zijn, nog wel eens het water in mijn flesje mee aan.

WIN Limonadepakket Cool Bear

WIN Limonadepakket Cool Bear

Je kunt ook een limonadepakket van Cool Bear winnen met mijn favoriete limonadesmaak: framboos. Ik mag drie pakketten weggeven.

Wat moet je doen?

Laat hieronder in een reactie weten voor wie je het pakket wilt winnen en naar welke smaak je het meeste uit kijkt. Dinsdag 11 april maak ik de drie winnaars bekend.

Veel succes!

banner producten