Win: Ontsnap aan je telefoon

Win: Ontsnap aan je telefoon

De meesten hebben nog lekker vakantie, ook met de kinderen thuis. Ik betrap me erop dat ik veel op mijn telefoon aan het kijken ben. Daarom was ik zeer geïnteresseerd in het boekje Ontsnap aan je telefoon. Je kunt een exemplaar winnen!

Ontsnap aan je telefoon

Eventjes wachten? Ik pak mijn telefoon. Naar de wc? Ik pak mijn telefoon. In de rij voor de kassa? Ik pak mijn telefoon. Herkenbaar? De gemiddelde smartphone gebruiker kijkt zo’n 3 uur per dag op zijn telefoon. 3 uur! Wat zou je wel allemaal niet in die tijd kunnen doen…

Minderen

Ik wil het ook wel, minderen met mijn telefoon. Ik vind het ook geen goed voorbeeld naar mijn kinderen. Maar hoe doe ik dat?

De gids

 

Ontsnap aan je telefoon is een grappige gids boordevol tips, opdrachten en spelletjes voor de leukste offline momenten. Voor jezelf of samen met vrienden en familie.

Het boekje begint al meteen heel grappig met een leuke challenge. Iets wat ik wel bij mijn man wil uitproberen, maar dan verklap ik het hier natuurlijk niet ;).

Er staan leuke en snelle activiteiten in, zoals een wegwerpcamera in een uur volschieten, een winkel binnenlopen waar je nog nooit bent geweest en (deze vind ik heel leuk) schrijf eens een brief naar iemand die je anders een appje zou sturen.

De opdrachten zijn vooral voor volwassenen, maar de feestjestip kun je ook met kinderen samen doen: een feestje vieren met allerlei leuke activiteiten ook al ben je niet jarig.

Win

Van Uitgeverij Witte Leeuw mag ik drie exemplaren weggeven. Laat hieronder (op de site dus) weten waarom je mee wilt doen.

Koop of bekijk het boekje hier.

Lees ook hoe je kind thuis vertelt over school